[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: escape
Forum Index » Profile for escape » Messages posted by escape
vand o pereche de Uaru amphiacanthoides. mascul 28 cm, femela 23cm.

au depus de vreo 5-6 ori, dar din pacate nu a iesit nimic.

Pret de criza -300 lei.

Livrare: Bucuresti, Doamna Ghica

image

image

image
salut....ma intereseaza 2 femele de auratus..... la ce pret poti sa le dai?
Multumesc pentru aprecieri...

o sa incerc sa pun o poza de ansamblu zilele urmatoare... Severumii au cam 18 luni si sunt adusi din afara. Mai am doi juvenili de severum green, care inca sunt prea mici ca sa-i pot identifica dupa sex.... o sa pun si poze cu ei...
In ceea ce preveste prenotarile pentru pui, vreau sa spun ca ambele perechi de severum au depus...si chiar au scos si pui...dar intrucat in bazin mai am si o pereche de Uaru....puii nu au nicio o sansa...chiar daca parintii lor se luptau din rasputeri. In viitor...in cazul in care puii vor ajunge la zbor..promit ca o sa postez...si poate cineva va fi interesat sa-i creasca...

vreau sa mai pun si niste poze cu perechea mea de Uaru...care pana acum a depus de 4 ori...dar din pacate nu a iesit nimic....

MASCUL 23 cm

image

In aceasta poza se vede cat de tare o "iubeste" masculul pe biata femela dupa fiecare depunere esuata;)

image
Buna ziua, tuturor
as vrea si eu sa-mi arat animalele:

Mascul Heros Severus Santarem F1, 17 cm

image

femela Heros Severus Santarem 14 cm

image

Mascul Heros Severus red shoulder , 16 cm

image

Mascul Rivulatus , 16 cm

image
ce fel de severum ai de vanzare?? ce dimensiuni si ce varsta?
multumesc
ma intereseaza malawi....vinzi doar pestii? cati sunt, ce varsta au si ce specii...multumesc
Buna tuturor! sa va spun si eu povestea perechii mele de uaru. Am avut trei pesti...au crescut, s-au dezvoltat, doi au inceput sa-si bata colega..asa ca am dat-o lui "brutusanf". acum urmeaza faza cea mai interesanta....o luna se tot chinuiau sa-si gaseasca un loc pentru depunere...au curatat toate crengile si toate pietrele, dupa care au renuntat. Intre timp, perechea de Rivulatus a depus in alt colt al bazinului...Nici nu au reusit sa eclozeze icrele de rivulatus...cand Uaru...ambii pesti, au inceput sa-i bata pe acestia...si le-au furat icrele....le-au mutat in alt colt al acvariului si au inceput sa le pazeasca. Orice apropiere a rivulatusilor de locul unde erau ascunse icrele se solda cu lupte crancene...si pana la urma Uaru au iesit castigatori. Icrele au eclozat...mormolocii au inceput sa se miste, dar nu au ajuns sa-si ia zborul... pentru ca toata ponta a fost mancata de uaru... Asa ca nu am ajuns sa vad minunea ... uaru sa creasca pui de rivulatus. Am inceput sa citesc pe net...si am gasit cum o pereche de uaru a depus in acelasi timp cu o pereche de severum....Puii de severum...au fost furati si crescuti de catre Uaru impreuna cu proprii lor pui... Deci..se mai intampla ;)
Acum 5 zile, perecehea mea de Uaru in sfarsit a depus pe o piatra plata, circa 50 de icre... a fost prima lor depunere....insa la a treia zi icrele s-au albit si au fost mancate de catre parinti...
Asa ca brutusanf.... poate si la tine vor depune.
In ce priveste papilele celor doi pesti...acestea intr-adevar se deosebesc...la femela mea- papila era cilindrica si groasa, in schimb la mascul -era mai mica ascutita si intoarsa spre burta, ca un carlig
o sa revin cu niste poze...
Frumos....dar parca scubu avea 4 uaru.... la tine vad 3. A patit ceva? Cum se comporta puii de discus in acest bazin?
scade pretul la 45 de lei
Daca vezi cumva si uaru fernandezyepezi.....te rog sa strigi
ai dreptate pestii sunt extraordinari, nu au culori spectaculoase, dar au o fata care nu te poate lasa indiferent. Imi place si Comportamentul lor este foarte chillout. Ai mei stau intr-un bazin cu o pereche de rivulatus si o pereche de flower horn, poate si pentru ca au crescut impreuna se inteleg destul de bine... Fiecare isi cunoaste locul, desi in ultimul timp rivulatusul incearca sa-i intimideze pe uaru... Acestia nici nu-l baga in seama, doar se feresc si isi continua drumul . O sa mai revin cu niste poze in momentul hranirii lor cu salata verde...sunt tare simpatici
revin cu pozele pestilor mei:

image

image

Scubu, poate mentinem aceasta tema...pentru toti iubitorii Uaru
si ..."incalzitoarele"...unde sunt? in titlu ziceai ca vinzi si asa ceva..., as fi interesat
Salut...tuturor
Scubu....in cazul in care vrei sa renunti la pesti...sa ne anunti...Nu de alta, dar si eu sunt detinatorul a trei uaru...au cam 17 cm...i-am crescut de mici...si acum astept cu nerabdare daca din cei trei se va alege o pereche.... daca nu..poate cumpar de la tine una sau unu . o sa revin mai tarziu cu poze....
Vand un mascul tanar de Rivulatus, foarte bine dezvoltat, aprox. 13 cm, pret 55 lei
Scade pretul la 10 lei
Vand un gibbiceps de 20cm- pret 15 lei sau schimb pe ceva
poti atasa si o poza a masculului tau de 18 cm?
ce varsta au pestii? in ce bazin au crescut?
multumesc
pai nu vrei sa ne spui si noua despre acest Pet Shop secret... unde poti gasi blue jack...si la ce pret?
multumim
sunt curios....au ajuns si in Romania -Electric Blue Jack Dempsey ??? :-o
zi-ne si noua sursa....

Forum Index » Profile for escape » Messages posted by escape
Go to: