Eu unul sunt mandru de strumf, daca va uitati la postarile de inceput o sa intelegeti de ce era de nota patru la Romana, daca le comparati cu cele de acum o sa intelegeti de ce a luat opt si o sa realizati ca daca noi l-am ajutat pe blue cu ceva, e ca l-am facut sa scrie corect, sa fie mai respectuos si sa tina la glume.
O singura nerealizare, n-am reusit sa-l convingem ca fetele sunt mai interesante decat acvariile.
Legat de acvarii, esec total, nu asculta de sfaturi neam. Sa iau tunze sau deltec. Ia deltec. Ok, am inteles, imi iau tunze. Mai BLue, fa-ti un acvariu naspa (asa o sa se decida sa-si faca unul fain ;) ).
Pavelescule, te rog sa-mi dai un pm ca eu tot nu stiu daca instalatia se refera la p sau la c
Maine fata mea nu are gimnastica, asa ca o sa pun statuia la posta. Promit mai ferm decat blue. Cu putin noroc ajunge inaintea mea
Legat de magnetul tunze, e inovatie, acum fara gluma.
Din cauza ca nu are o suprafata mare de contact, atat timp cat nu ai spartura de coral pe post de nisip, e imposibil sa zgarii sticla, chiar si daca intri cu el sub suprafata nisipului.
Singurul dezavantaj, din cauza profilului mai proeminent, agita nisipul la miscari mai energice.
O mentiune, lama metalica isi face toti banii, eu am cumparat si magnetul nano si pe cel long, am luat lama de la cel long si am pus-o pe nano. Am incercat direct cu long, dar acvariile mici au sticla subtire si nu reuseam sa misc magnetul