[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: clara
Forum Index » Profile for clara » Messages posted by clara
Se poate inchide topicul. Multumesc.
Vind filtru extern Hagen model Fluval 404.
Filtrul l-am cumparat in urma cu doi ani de la un forumist, care l-a folosit numai o luna. Eu nu am apucat sa-l folosesc. Filtrul si accesoriile sint in stare foarte buna, numai ambalajul e putin deteriorat din cauza transportului si al mutarilor frecvente.
Odata cu filtrul mai dau o cutie cu ceramica de prefiltrare, doua cutii cu cilindrii porosi pentru bacterii, un pachet mare de vata perlon de la Sera si doi saculeti cu carbune activ.
Toate cele de mai sus: 300 de lei

Anuntul este valabil pentru Bucuresti pentru ca nu am timp sa alerg dupa curieri.
Nu sint interesat de schimburi sau alte variante. Emigrez si am nevoie de cash.
Telefon: 0722 644 133 - Marius
ztunoi2 wrote:
Scrat wrote:acvarii ce dimensiuni ? accesorii ??

mersi

120/60/60
110/60/40
80/40/40 x 2

Niste preturi la acvariile astea, se poate?
Salutare si ne pare bine ca va revedem.
Noi sintem Clara si Marius. Clara are 13 ani si este eleva la Liceul George Cosbuc din Bucuresti, iar ala negru de respira greu, Marius, este ta'su ma :-)
Initial ne-am inscris pe forum in urma cu trei sau patru ani dar din cauza faptului ca nu am avut "activitate" ni s-a sters contul. Bucuria a fost mare in momentul in care am vazut ca s-a reluat accesul la inregistrare.
Calitatea de membru a forumului am folosit-o pentru informarea si rezolvarea problemelor diverse. Pina in momentul de fata nu cred ca a fost vreo intrebare la care sa nu gasim raspunsuri printre discutiile purtate pe aici, iar in timpul in care nu am avut acces la anumite arii am apelat la arhiva forumului vechi.
Referitor la hardware:
- acvariu de 60 de litri (avem in plan unul de peste 300 de litri)
- filtrare cu burete + filtru Aqua-el (sau ceva de genul asta)
- substrat format din pietris 1-4mm
- incalzitor Resun
- hranitor automat Chief
- doua tuburi fluorescente Philips dar nu mai stiu modelul
- o pereche de gourami ce se impuiaza cu nesimtire :-)
- anubias barteri nana, bacopa caroliniana, cladophora aegagrophila, echinodorus quadricostatus (cred).

Forum Index » Profile for clara » Messages posted by clara
Go to: