[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
despre noi  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
clara
Unripe member

IP:

Salutare si ne pare bine ca va revedem.
Noi sintem Clara si Marius. Clara are 13 ani si este eleva la Liceul George Cosbuc din Bucuresti, iar ala negru de respira greu, Marius, este ta'su ma :-)
Initial ne-am inscris pe forum in urma cu trei sau patru ani dar din cauza faptului ca nu am avut "activitate" ni s-a sters contul. Bucuria a fost mare in momentul in care am vazut ca s-a reluat accesul la inregistrare.
Calitatea de membru a forumului am folosit-o pentru informarea si rezolvarea problemelor diverse. Pina in momentul de fata nu cred ca a fost vreo intrebare la care sa nu gasim raspunsuri printre discutiile purtate pe aici, iar in timpul in care nu am avut acces la anumite arii am apelat la arhiva forumului vechi.
Referitor la hardware:
- acvariu de 60 de litri (avem in plan unul de peste 300 de litri)
- filtrare cu burete + filtru Aqua-el (sau ceva de genul asta)
- substrat format din pietris 1-4mm
- incalzitor Resun
- hranitor automat Chief
- doua tuburi fluorescente Philips dar nu mai stiu modelul
- o pereche de gourami ce se impuiaza cu nesimtire :-)
- anubias barteri nana, bacopa caroliniana, cladophora aegagrophila, echinodorus quadricostatus (cred).
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Bine ati venit pe forum (tu si liceanca :-) ) , multumim de aprecieri , speram sa va fim de folos si de acum incolo
Asadar intrebari...

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI

Forum Index » Despre noi
Go to: