[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sacalrii depun la 10 zile  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
florin27
Member

IP:

Am o pereche de scalari care mi-a depus mai demult de cateva ori. De vreo doua luni insa, depun la 10 zile. Din prima depunere am 3 pui, a doua am rata-o, nu a iesit nimic, din a treia care a fost acum 7 zile am vreo 30 de pui care innoata. Acum vad ca se pregatesc iar sa depuna. Cat au de gand sa o tina asa?!

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
gregorio
Junior member

IP:

Pai... nu inteleg care e problema...inseamna ca o duc ca in sanul lui Adam. Ce te deranjeaza? lasa-i frate sa traiasca...poate asa mai dai si la altii..Sa-ti traiasca!
florin27
Member

IP:

Deja au umplut frunza de echinodorus cu icre. Se pare ca pregatirea era avansata. Problema e ca pana imi fac eu mana de cum sa-i fac mari, sa nu oboseasca cu atatea depuneri. Sambata trecuta am recoltat icrele, deci acum 9 zile...

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Taz
Membru de baza

IP:

Daca vrei sa depuna mai rar atunci lasa ponta cu ei , asa o sa aiba grija de icre si de pui, si o sa depuna doar cand puii cresc mai mari.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: