[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Filtrul insa tre sa mearga intr-una.
Salutare si bine ai venit!!!
Studiati si chimie p-acolo pe la "inginerie alimentara "?
Daca da, sa te tii de ea "ca e niste baieti care ca-ta chimisti"
alber wrote:Acvariul este prea mic, iar sistemul de filtrare subdimensionat pentru cerintele cerute chiar si de un singur caras. Pentru a evita pierderi, boli si alte probleme, iti recomand sa regandesti popularea acvariului.

Si sa scoti scoicile, cresc duritatea.
Salut!
Ai luat un acvariu din Hornbach?
Intreb pentru ca la Sibiu nu stiam sa fie Hornbach, dar poate gresesc...
"Cu niste coleoptere acvatice te poti pricopsi daca, vara, prin balti plimbi un minciog cu plasa fina. "

De asemenea poti prinde in minciog si niste boli pentru pesti.
Eu cred ca te incadrezi la Aquascaping
Felicitari si bine ai venit!!
Alex.B wrote:Esti sigur ca nu scrie ADA? Tu de ce crezi ca am marker negru

Acu' o face set cu tricoul

Cred ca o sa iasa ceva tare in bazinul ala
Ai si felicitarile mele!
Pentru niste plante de p-acolo ar cam trebui CO2
Pana te apuci de pus ventilatoare(chiler ) incearca sa tii "usita" de la capac ridicata, vezi ce se intampla.

Ai avut mare noroc ca nu te-a tavalit @alber ca tii Pogostemonul fara CO2
Schimba si neoanele, macar un 830 si un 865.
Pentru plante vezi catalogul Tropica
Are Aquael unul mic, Mikro ii zice.
"Eu as l-as face mai inalt putin undeva la 35-40, o sa vezi ca 30 inaltime
este prea putin pentru plante. "

In primul rand la inaltime ma gandeam si eu, daca poti umbla si la restul este si mai bine.
Acum zici ca ai deja o sursa, te mai gandesti tu.
Eu unul as lua unul pe comanda, sau faci ca mine
Nu poti sa mai umblii la dimensiuni?
"Poate si un neon"

Daca vrei plante iti trebuie musai si lumina.
Cat de mare va fi "cel mare" ?
" cred ca-mi raman cca 300 neoni, 20 corydoras, cate 5-10 L-uri din fiecare, rummy-uri vreo 30-50, ramirezi tot vreo 30-50... mai am un bazin de 54l in care pot "caza" provizoriu niste vietati si daca-mi cresc niste diamante de discus suficient de mult pana atunci sa-i mut in alt bazin, mai pun un 126L, vreau sa iau inca un 180-200L si gata, e maxim cat pot sa asez in conditii normale in propria-mi casa... tot ce pun in plus da aiurea total! "

Sa inteleg ca vei pune toti acesti pesti in (54+126+200?) de litrii?
Si mai ai si niste discusi?
Nu-s cam multi?
blu3yes wrote:Nu e nici unul mare, cele doua specii de Hypancistrus si Peckoltia sunt foarte mici.
Maxim 10 cm la maturitate, ti-am scris mai sus. Nu iti face griji ca au loc destul in 126 litri.

Pai in afara de "L201, 288 marime M(/primul) si L (al 2-lea)", de restul nu a zis cati sunt (sau n-am vazut eu)
Bine ai venit!
Aia 10 discusi ii tii in bazinul de 150 de litrii?
Eu unul zic sa nu te grabesti cu achizitionarea setului(stiu ca unii ma vor injura), si sa mai citesti pe forum.
In primul rand ii spune "sistem CO2", si contine " JBL Ferropol +JBL Ferropol 24" care nu au legatura cu sistemul CO2(sa nu fiu inteles gresit, eu chiar le folosesc si sunt multumit de ele)
In al 2-lea rand butelia este cam mica, dupa parerea mea, mai ales la 200 de litrii.
@danc, eu stiu ca PH neutru e 7, ce-i sub el e acid, ce-i peste e baza(sau alcalin); poate gresesc.
@pauldiscus, daca bagi neonii si scalarii in acelasi timp iti recomand ca scalarii sa fie pui, sa se obisnuiasca cu neonii(a se citi sa nu-i manance, pentru ca neonii rosii se fac un pic mai mari decat cei obisnuiti, paracheirodon innesi)
Referitor la butelie(esti sigur ca are 80 de grame?) cred ca nu tine foarte mult.

Vad ca am scris in acelasi timp cu @danc
Ioan wrote:E mai simpla de aplicat decat cea cu coloana de apa, care necesita spatiu mai mare. Bineinteles ca trebuie un pic de fantezie si indemanare ca sa fie pusa in practica, pentru ca de ex. "caramida" aia nu sta de la sine in varful burdufului. Trebuie sa aiba niste ghidaje pe care sa poata culisa. Eu intentionam doar sa transmit o iee, care se poate aplica in mai multe feluri. Avantajul este ca se poate stoca gazul si se obtine o presiune constanta, atata timp cat exista o rezerva.

PS Imi cer scuze ca i-am raspuns colegului @popey intr-un fel in care nu se putea exclude posibilitatea ca textul sa poata fi interpretat ironic.
@popey, imi pare rau, te rog sa-mi scuzi greseala. N-am facut-o intentionat.

@popey, Ioan cred ca e unul dintre cei care raspunde chiar la obiect si in stiinta de cauza(din ce am vazut eu pana cum)
Nu cred ca a vrut sa fie ironic.

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: