| Message |
|
|
|
Am facut azi primele teste ale apei
Fe- 0 desi adaug zilnic ADA step 1 in doza recomandata
PO4- 0
Kh-5
GH-8
|
 |
|
|
M ati  cu fundalul ala. Am incercat usor sa l desprind insa se desprinde foarte greu, A fost pus cu simt de raspundere  il injur si eu acum pe ala ce l a pus
|
 |
|
|
Nu am avut timp, oricum ala nu e asa important acum. Nu e poza finala, momentan sa creasca bine plantele si sa imi creasca gazonul si sa nu am alge
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Pai ala o sa fie aprins doar la sedintele foto, asa fac toti  Cred ca asta am sa fac am sa dau jos autocolantul
|
 |
|
|
Shhhht, nu spune de pod ca intra lumea la banuiala
o sa incerc zilele astea sa l scot si sa vad ce pun in locul lui. Cred ca si cu negru se vede bine.
|
 |
|
|
|
Stiu, o sa il scot dar nu stiu ce culoare sa pun, as pune un bej dar nu gasesc...
|
 |
|
|
Nu ma sperie alga, ii dau eu de cap, trebuie sa fac rost de bani sa iau o armata de amano shrimp si otto  Multumesc foarte mult pt laude, sper sa iasa ceva frumos, si sa ia un loc mai bun la IAPLC
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ti ai dat singur raspunsul, daca butelia e de 500 de g si ala a pus 600 e clar prea mult. Risti sa sara supapa de siguranta. Da drumu la gaz pana pe la 90.
|
 |
|
|
Asta e un nou banc al acvaristilor, daca il spui unuia de pe strada o sa te considere nebun  oricum tare  )
|
 |
|
|
|
Topic inchis!
|
 |
|
|
|
Din pacate sunt rezervate deja:d data viitoare.
|
 |
|
|
Am un pic asa de acces, bej merge dar mai greu de procurat
|
 |
|
|
Prima tunsoare:
Care ma poti ajuta si pe mine cu ceva glosso??? Si parvula   Sau marsilea
|
 |
|
|
Acvariul asta e acvariul unde tin provizoriu pestii pana se cicleaza cel mare  Si plantele astea sunt ce mi au ramas dupa ce am amenajat Genshirinul
|
 |
|
|
Pana acum nu am nicio alga, acvariul e ok. Stiu ca puteam face acest acvariu si fara sa folosesc ADA, dar am avut eu nebunia asta sa vad ce e atat de spectaculos la produsele lor. Trebuie sa fac rost cat mai repede de niste glosso si parvula sa plantez, ca sa nu mai am amazonia gol. A si mai am in spate dar am uitat sa va spun crypto w. Brown si green, insa un pic, doar cat sa scoata frumos cateva frunzulite si sa se vada printre radacini. Cand or sa plece sunt sigur ca o sa am de tuns mult la ele  Eu am vazut acvariii Amano cu aceeasi combinatie de plante ca si mine si nu cred ca au avut probleme, sper si eu sa nu ma confrunt cu o invazie de alge.
|
 |
|
|
Se vand toate plantele din acest acvariu
2-3 Anubias
Microsorium
Bonus 2 bucati de lemn pe care sa le legati in acvariu.
Pret 35 Ron
Poza

|
 |
|
|
Multumesc
|
 |
|
|
|