Message |
|
ce fel de echinodorus?cind o sa am o sa iti dau  :-)  :-) 
|
 |
|
ai pm
|
 |
|
cit vrei pe ei?pe bucata!ce dimensiuni au?
|
 |
|
chiar nu are nimeni asa ceva de vinzare?
|
 |
|
cumpar plante,doar anubias si echinodorus.e pentru bazinul de carasi :-)
|
 |
|
cumpar femele betta,exclus culoarea albastru,mature!vreau 2 bucati!
|
 |
|
cumpar 2 coolere de calculator de maxim 5-7 cm
|
 |
|
cumpar aceste neoane la puterea de 15 w.detalii pe pm.astept oferte
|
 |
|
unde gasesc asa ceva in buc,si cam la ce pret?
|
 |
|
unde gasesc sa cumpar lambriu pvc si cam la ce pret?vreau sa imi fac un capac nou.
|
 |
|
nici nu are de ce sa fie probleme referitoare la intensitatea sursei.consumatorul(led)isi ia cit ii trebuie.cu tensiunea prea mare e problema.
|
 |
|
mai e de actualitate?daca da de unde esti din bucuresti?si cind pot veni sa il iau?
|
 |
|
ma intereseaza in special cartile vechi de acvaristica,mai mult cele ce trateaza partea de hardwear a acvaristicii.astept raspunsuri
|
 |
|
nu.scuze.un bazin mare de 300 de litri in care am numai carasi,12 la numar(oranda,aurii,panda,telescop negru),plante anubias.un filtru extern me made cu un debit de 1200 de litri,CO2 me made.unul mijlociu de 70 de litri in care sunt echinodorus,si xipho,gupy,moly,cory.si mai am alte trei bazine de 12 litri in care tin perechi de betta.la cel de 70 am un filtru extern tot home made si CO2 la fel.la astea mici am filtre tip cascada de la hailea,chinezarii :-) .cam atit.sper ca nu mia scapat ceva
|
 |
|
ce parere aveti de urmatoarele:3-4 filtre de apa potabila inseriate in care se pun mediile filtrante si pompa.astept pareriile voastre
|
 |
|
intrebare:cit a costat bolul?cu 15ron iti iei din obor un acvariu de 10 15 litri in care ai putea sa tii o pereche de betta.si poti pune si filtru!
|
 |
|
salutare!ma numesc cristian sint din bucuresti si sint acvarist de aproape 10 ani.sper sa avem o colaborare fructuoasa.
|
 |
|