[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
pentru inceput,fa-i ceva schimburi de apa,cory de obicei sunt primii care se freaca de substrat cand parametrii apei nu sunt eficace.poti schimba 30-40% din totalul apei odata la 3 zile,sperand totusi sa nu manifeste absolut niciunul din ei semne de gris...
hmmm totusi si eu cred ca e dropsy...am avut si eu un caras bolnav de asemenea boala si nu l-am scapat decat cu mancare fffoarte stricta,schimb de apa si ceva solutie antibacteriana...recomand acest tratament si pestelui tau,mai putin partea cu solutiile/tratament pana nu depistezi cu siguranta ce boala are...cei mai multi cand aud de hidropizie,se lasa pagubasi,insa tine de fiecare peste daca traieste sau nu,cat si bineinteles de owner-ul acestuia
gizas ce discusi
hehe abia astept sa pot vedea un acvariu amenajat pt asa ceva...ma gandeam sa imi iau si eu,insa...you ALL know....acvaristica asta....
sunt la vanzare ceva in gen,pe nevertebrate.ro la categoria"alte vietati" :
http://www.nevertebrate.ro/Ambystoma-mexicanum-mix-color
vrea cineva ancistrusi in dr tr severin sau timisoara?
lipseste..."mijlocul acvariului" adica ceva care sa atraga atentia in centrul lui,sau in colturi,ceva design...totusi sunt sigur ca lipseste chestia asta din cauza pietrelor care ocupa oricum un spatiu maricel.e bine totusi ca au loc sa inoate Nu par deloc stresati.Superbitate
#Faye:ma bucur ca inca preferi pietrele in locul "vegetei".
#Hadul:Cu ce ai reusit sa cureti ATAT DE BINE surplusul de silicon,fara a zgaria geamul ?
Multe felicitari.Stii si tu,totul arata ca si cum ar decurge perfect
Nu.E super Ok
1: urci pozele pe un site,oricare si de acolo copiezi link-urile aici,apsand pe POST REPLY nu QUICK COMMENT si ai acolo o lista cu fonturi,coduri,google,youtube,flash,etc,avand intre LIST si URL o sectiune numita IMG apesi acolo,iar apoi copiezi linkurile de la poze ca in exemplul dat.Pentru o filmare,apesi pe YOUTUBE(uploadand bineinteles filmarea pe youtube)
2:CEA MAI SIMPLA ! ---->apesi pe POST REPLY si jos langa sectiunea OPTIONS ai o varianta numita ATTACHMENTS--->te va ajuta sa uploadezi pozele direct din pc/laptop
mut de exclamatie ! un ecosistem stabil,totul foarte bine pus la punct,insa ar fii o recomandare macar teoretica: un filtru intern ar ajuta filtrul extern. In rest,un 11+
bai da-o incolo de reclama ! Oricum,d-le Koala vezi ca dumneata mai ai si alte acvarii.deci--->ceva info
frate....nu am cuvinte...din nou SCOICI ! din nou CARASI cu SCOICI!....de aceea probabil nu ai primit niciun raspuns inca.Mai mult decat atat haide sa fim sinceri,si sa ne zicem unul altuia de cat timp sta carasul asa.in al 2lea rand petele alea rosii le are din cauza faptului ca e balonat,iar partea aceea rosie sta mai mereu in afara apei,la luciul apei mai bine zis.mai mult decat atat,carasul tau a inhalat mult oxigen,cel mai probabil din cauza fulgilor,care NU SUNT RECOMANDATI carasilor.Observ dupa prezentare ca esti incepator,deci nu stiu cum ai pestii de 5 ani.Problema ta nu este pestele,ci INTREG SISTEMUL ! pietris,scoici,filtre????schimburi apa? din nou....SCOICI? simt ca innebunesc,imi pierd rabdarea.TOTUSI,e bine ca ai apelat intr-un tarziu la acest forum.Pestele tau e pe duca,maxim 2-3 saptamani.Ai putea in timp ce astepti raspunsuri de la colegi,sa si citesti pe aici la categoriile de incepatori,TOTI suntem incepatori,unii mai putin altii mai mult.Incerc sa te indoctrinez,insa nu stiu ce sanse as avea.Pestele tau are atat boala vezicii inotatoare din cauza mancarii slabe,ph-ului scazut calitativ al apei,plus ca poate inghiti oricand acel pietris pe care il vad in blur,cat si foarte probabil o infectie in sistemul excretor.carasii sunt niste purcei,scormonesc mereu in nisip,trebuie granulatie mica,orice mai mare de 3 mm le poate periclita viata.Nu intelege gresit,insa simt durere.CIteste,citeste,CITESTE !
nevertebrate.ro,pepika ro,petbazar.ro
Voiam sa iti recomand a iti confectiona un acvariu cu latimea 50 si inaltimea 40 ) cel mai bine ar fi 50/50.insa este mai bine sa il cumperi gata facut,axeaza-te pe ceva cu latimea mai mare decat inaltimea vei avea mai mult spatiu ,manevrare mai facila,etc
ai facut cam bine tot ce ai facut,nu inteleg de ce ai problemele ce le ai.apa este limpede ? ce le dai sa manance? cat?
nu inteleg de ce vreti sa scapati de tanin.am luat si eu o cioata mica pe jumatate tratata,insa bagata in acvariu dupa 3 zile de tinut in apa de la acvariu comunitar si acea apa schimbata in fiecare dimineata,plutea doar pe jumatate,avea varful ridicat.dupa inca 2 zile,am impins-o putin si s-a scufundat complet.taninul face ca acvariul sa arate mai natural,nu inteleg de ce vreti sa scapati de el.Fierberea e pt o "dezinfectare" mai directa,nu pt eliminarea taninului
incearca sa dai carasii,si sa tii pesti de statura mica in acel acvariu,sau sa iei un acvariu de cel putin 100litrii
frate,daca tot vrei sa pui in functiune acel acvariu,ia niste pesti mici de card,categorii de tetra,ceva cory...1-2 ancistrusi,si da,acei hatchet fish sunt perfecti,in loc sa pui pesti tip familie/pereche care cresc enorm.insa nu stiu cum o sa mearga filtrarea in acel bazin.ce vedem cu totii la tv,nu e intotdeauna corect.carasi in boluri,acvarii de latime ultra-slim si plante artificiale pt infrumusetare...astea sunt bullsh*turi

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: