[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Antoniot
Forum Index » Profile for Antoniot » Messages posted by Antoniot
doar in bucuresti, azi fac ordine in acvariu si am ramas cu plantele in albii, se doneaza la alegere
contact 0726860047
antonio
astept macar o oferta, multumesc anticipat!
frumoase tufele tale cu moss, imi plac fiinca sunt salbatice "nefrezate"iar in loc de gupy ar merge mai bine niste microrazbora galaxy.
Eu mi am luat sticla float de la cristal brad de 19 mm. Fiinca m am trezit cu geamurile frontale prea lungi si nu incapeau in masina le am scurtat.
Am fost surprins ca le a taiat manual cu diamantul perfect.
Tipu de acolo mi a spus ca dupa normele europene sticla float vine din fabrica detensionata sa poata fii taiata perfect fara riscuri.
placile de sticla sunt toate detensionate, este o etapa din procesul de fabricare care permite taierea placilor cu diamantul.
ma intereseaza toate speciile dar o cantitate de minim 30 fire
super ambele plante, mult succes!!!

Asa sa ajungi cu ele ca in acest link:

http://www.youtube.com/watch?v=2GNM5xCKMiM

http://www.youtube.com/watch?v=VumI2q9Rve0
de unde se pot achizitiona filtre din inox?
1. poate fii tinuta ca planta de suprafata sau de fundal
2. de suprafata sau fundal
3.de fundal sau daca o tunzi frecvent de mijloc
4.merge de mijloc dar cu timpul poate sa i creasca frunzele inalte
astept oferte pm sau 0726860047
exista, cred ca a implinit un an de zile fara schimburi de apa ( doar completare ocazionala apa evaporata) sau mantenenta filtre.

Plantele arata jalnic iar unele s au dezintegrat complet dar nu am nici o pata de alga spre surprinderea mea.

Planuiesc in fiecare zii sa ma ocup de el dar ceva se intampla nu reusesc.
1.Dozator fertilizant cu 2 pompe plus controller pt ambele pompe

Marine Magic http://www.marinemagic-online.com/about_us.html

pret 400 ron, produsul este nou

2. Controller ph JBL cu sonda JBL folosita un an plus sonda temperatura

pret 550 ron cu transport inclus

date contact :

0726860047
stefanp wrote:Superb !

Si care ar fi vestile mai putin bune?

acvariul arata groaznic din lipsa totala a tunderii si indepartarea unor plante plutitoare
image

Uploaded with ImageShack.us

image

image

Alte floricele, din pacate astea sunt singurele vesti bune despre actualul setup dupa luni fara ingrijire.
revin cu un pachet plante
alma347 wrote: dar pt a fi folosita pt acvarii este ok

este stiut ca in Constanta avem o apa f dura peste 20Gh

apa distilata se foloseste in multe situatii dar niciodata nu trebuie sa inlocuiasca apa de baut??? putem sa improvizam in alimentatie si sa alegem o multime de stiluri. Dar treaba cu apa distilata pentru consum este o prostie.

Afirm din cunostinta de cauza, o buna cunostinta a apelat la o cura miraculoasa cu apa distilata desi am sfatuit sa renunte a continuat sub indrumarile unui sarlatan si s a ajuns intr o situatie dramatica.

Cand vine vorba de sanatate nu trebuie sa improvizam sau sa facem diverse afirmatii neavizate.

Am mai auzit o poveste, gluma proasta facuta unui sportiv, i a inlocuit bautura cu electroliti cu apa simpla si a decedat la un tur de ciclism, desi era de amatori iar efortul nu era peste limite.

Nu trebuie sa ne jucam cu diluarea electrolitilor in corp!!!

Apa distilata nu este buna pentru baut sau folosita pentru prepararea alimentelor (supe, ceai, bors etc)
Evident ca efectele negative nu apar instant dar pe termen lung dauneaza grav sanatatii mai ales daca esti o persoana activa sau care practica un sport regulat.
Nici macar sa faci dus cu ea nu este buna avand in vedere ca corpul se poate hidrata pana la 800 mililitri dupa un dus.
trebuie sa montezi impamantare la drosere sau o alternativa este sa montezi un fir de cablu in apa acvariului si celalalt fir legat la impamantarea unei prize.
E foarte simplu iti alegi cateva plante un recipient transparent si un substrat fertil.

Aranjezi substratul, plantele si adaugi putina apa iar intr un colt din recipient pui o cana cu apa si optional in cana poti pune o piatra conectata la o bomba de co2.

Astupi recipientul cu o folie transparenta si pozitionezi sistemul ori la soare dar in cazul asta apa si substratul se va inverzi ori il luminezi cu neoane.

alber wrote:Mai poti incerca si cu Ferti soil de la Aquatic Nature. Astea sunt bune ca sunt soluri fertile, nu ai nevoie de substrat fertil acoperit cu ceva inert.

Faraonu wrote: Cind le-am dat putin CO2

Cum adica? La plante crescute emers?

si eu am sera hidroponica cu sistem de co2 pe langa diferse fructe, legume am crescut si echinodorusi si bacopa monieri.

Forum Index » Profile for Antoniot » Messages posted by Antoniot
Go to: