[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Antoniot
Forum Index » Profile for Antoniot » Messages posted by Antoniot
stefanp wrote:Acvariul e vechi? Sau aranjamentul?

Acvariu evident dar si aranjamentul e asa de prin primavara, pozele sunt facute in ziua postari imediat dupa ce am mutat unele plante in spate fiinca crescuse ca Ronny Coleman.

Sunt extrem de multumit ca am reusit dupa ani de lupta cu alga aia filamentoasa care imi invada mossul s o extermin definitiv. Acum ma bucur enorm cand ma uit in acvariu si imi vad mosul curat asa cum il doream.
Acum urmatorul pas este sa experimentez tehnici de aquascaping cu mosul meu preferat fontinalis antipyretica.
Acvariul meu vechi L140xl93xh65

image

image
revin cu mai multe fire de dat
mai am un fir de najas disponibil
revin cu inca cateva fire de najas
tund din tufa firele care au ajuns la luciul apei, nu o sa aibe radacina.
mai am un fir pentru cine isi doreste planta din titlu
donez planta din titlu, in seara asta ma gasiti la 0726860047 in crangasi strada muntii gurghiului nr 56
daca nu raspund o sa revin cu telefon probabil o sa fiu la alergat

planta cred ca este ceva mai pretentioasa, are nevoie de lumina sa fie rosie intens
image

image

Multumesc Geani, aceia sunt!
In seara asta implinesc practic 3 zile, nu mi a decedat nici o bucata momentan.
Nu respira la luciul apei doar stau imediat sub luciul apei cu 1, 2 mm nemiscati.

M a bate gandul ca asa sunt ei ca specie fiinca par ca se simt bine.
Am primit cadou un grup de 10 pestisori, nu stiu ce specie sunt si ma ingrijoreaza comportamentul lor. De 2 zile ii am si stauperpendicular pe luciul apei nemiscati. Nu vin la mancare unde am hranitorul.
Or fii sensibili la co2. Am un ph intre 6.70 si 6.80 setat pe controller.

image

[IMG=http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/536/v8fExr.jpg][/IMG]

https://imageshack.com/i/ewv8fExrj

S a schimbat setarile pe siteul ImageShack si nu merge sa pun poza mai mare decat accesand ultimul link.

Ca idee pesti stau nemiscati de parca ar fii morti, toti cu botul pe luciul apei.
Recent mi am achizitionat 4 bucati, unul dintre ei s a imbolnavit. Sta deprimat pe fundul acvariului pe o parte iar cand inoata face ca o spirala. Ce anume a patit???? Nu am mai avut pana acum ramirezi iar astia sunt superbi si nu as vrea sa i pierd.

Astept 1,2 sfaturi despre intretinerea celor inca sanatosi si o parere despre ce ar avea cel bolnav.
Dragos Matei wrote:
Antoniot wrote:eu ii cresc ca si hrana pentru crevetele gheara rosie in special asellus care nu poate inota in masa apei si este o prada usoara. Daca scapa mananca frunzele cazute pe fundul bazinului.

Inteleg. Se simt asa bine incat se inmultesc? Si assellus si gammarus? Pana la urma esti dispus sa dai din ei?

daca te intereseaza am pui de asellus
eu ii cresc ca si hrana pentru crevetele gheara rosie in special asellus care nu poate inota in masa apei si este o prada usoara. Daca scapa mananca frunzele cazute pe fundul bazinului.
Am un amic care a folosit adeziv pentru piatra. Face aderenta foarte buna, nu a avut probleme cu pestii.
La un acvariu mare trebuie sa ti faci capac sau lampa sa ai tot luciul apei usor de accesat. Mai ales daca o sa vrei un acvariu plantat.
Gandestete la o sticla de 12 mm
Dragos Matei wrote:
Antoniot wrote:de unde le ai luat??? ma intereseaza si pe mine

de ce?

fiinca oarecum fac colectie de crustacee, momentan am anelus si garizi in acvariu de cativa ani si mi ar placea si puriceii pe care i ai prezentat.
de unde le ai luat??? ma intereseaza si pe mine
s au dat multumesc
CALINDAN wrote:Salut.Poti sa-mi spui si mie ce plante ai?
Multumesc.

mi a mai ramas Ludwigia Repens

Forum Index » Profile for Antoniot » Messages posted by Antoniot
Go to: