Message |
|
si eu am luat un lighean de plante la o suma modica de la baj, si ii multumesc inca o data pt plante si pt sfaturi. daca aveti nevoie de plante nu ezitati sa apelati la baj.
|
 |
|
salut, daca mai e valabil ultimul pachet...l-as dori eu. astept un mesaj pe PM.
multumesc anticipat.
|
 |
|
Am primit de la cineva un filtru bluwave 05. a avut un acvariu cayman 60 care i s-a spart si a renuntat la el. Mi-a dat mie filtrul, dar...mai putin pompa. stie cineva unde gasesc asa ceva sau ceva similar?
pompa e blupower cu o capacitate de 350 l /h.
|
 |
|
sunt rosii cu coada alba. au 20 cm cu tot cu coada.
nu trimit pesti in tara.
|
 |
|
au ramas cei 2 ryukin care au cca 20 cm. pret...35 ron/buc.
|
 |
|
2 ryukin, 1 oranda si 1 ochi telescopici.
carasii sunt maturi, au peste 15cm.
pret 40 ron/buc.
|
 |
|
ai incercat sa inmultesti toate laturile sa-i aflii volumul? sau te-ai multumit cu ce scrie despre acvariu in magazinul de unde l-ai cumparat?
fara suparare, dar eu asa fac, am mai vazut anunturi de acvarii de 500 litrii dar cand faceai volumul la dimensiunile acvariilor vedeai ca au undeva pe la 360-380 litrii. asa ca daca te iei dupa ce spune lumea si nu calculezi singur.....
|
 |
|
anuntul inca mai este de actualitate.
|
 |
|
culoare: negru
dimensiuni: 62,5 x 34,5 x 45,5 cm
echipament:
BluWave05
BluPower 350l / h
BluClima 100 W
Lampa 2 x 15 W T8
Timer
Singura chestie la acvariu, el a fost prevazut cu o rama de plastic pe care statea acvariul, dar....o idee proasta a celor de la FERPLAST ca toata greutatea era pe colturi si riscam sa se sparga acvariul asa ca am renuntat la rama, numai ca cine a scoso mi-a spart acvariul intr-un colt, pe laterala mare din spate, a iesit o bucata de sticla de 7 x 4 cm. i-am pus o bucata de sticla acolo, pe interior, si daca se pune substrat nu se observa, si pe fund 2 sticle, ca sa nu stea pe laterale ci direct pe fund. il am asa de un an de zile si nu am probleme cu el.
daca se permite sa adaug un link unde puteti vedea acvariul....
http://www.pentruanimale.ro/acvariu-cayman-60-profesional-75-l-p-1398.html
Acvariul in magazin e cam scump, dar...tinand cont ca are o problema, pretul este de 250 RON.
|
 |
|
Vand acvariu 96L Cayman 60 model de la FERPLAST, complet, cu capac, filtru, incalzitor si 2 discusi - un Pigeon Blood de 6-7cm si un Blue Diamond de 12cm.
Pret 350 RON.
PS : pt poze va rog sa lasati adresa de e-mail.
|
 |
|
Salut,
numele meu este Mihai si sunt din Bucuresti. Sunt interesat de cei 2 carasi cometa. Poti sa ii trimiti la Bucuresti prin microbuze? Zi-mi ce ai dori pe ei, bani sau orice altceva.
As dori daca se poate o poza cu ei pe e-mail.
Mersi mult.
|
 |
|
S-au dus si Betta, a mai ramas acvariul Cayman.
|
 |
|
Acvariul home made de 56 L s-a dat.
Au ramas restul, Betta urmeaza in scurt timp.
|
 |
|
Din cauza mutarii intr-un loc mai mic trebuie sa renunt la cateva acvarii si pesti.
Acvariu home made 70 x 30 x 27 56L, are o lampa de 18W, sticla de 6 mm, un filtru Aquarel 260L/h, cativa guppy, xipho, o multime de pui de melci pomaceea, o buturuga micuta si o ceramica.
4 perechi de Betta Splendens, 3 albastre si 1 rosie, si 2 pui cu 3 acvarii home made 35 x 15 x 20 10L, si un incalzitor Resun.
Acvariu Cayman 60 de 98 L si cativa guppy si xipho,o multime de pui de melci pomaceea, o buturuga micuta si o ceramica:
culoare: negru
dimensiuni: 62,5 x 34,5 x 45,5 cm
echipament:
BluWave05 BluPower 350l / h
BluClima 100 W
Lampa 2 x 15 W T8
Timer
Pt mai multe detalii si poze trimiteti un PM.
Locatie Bucuresti - Titan.
|
 |
|
Capacul este din pvc, grosime 2 cm, culoare - negru. Are usita cu maner in partea din fata pt a da mancare la pesti, gauri in spate pt furtun si cabluri, intrerupatorul este incorporat in capac.
|
 |
|
Din pacate trebuie sa raman cu un singur acvariu. Si am ales sa raman cu cel de 75 L. Eu as fi vrut sa am si mai multe acvarii,dar...situatia in care sunt nu-mi permite acest lucru.
M-a prins microbul "ACVARISTICII" de 2 ani si nu renunt chiar asa usor.
|
 |
|
Vand acvariu 160 L, dimensiuni 800 x 400 x 500 mm.
Din sticla de 8 mm, intarituri longitudinale in partea de jos. Este home made. Are si capac din pvc, suport cu 2 neoane de 18 W.
Dau si cativa guppy, xipho, 2 pui de ancistrus, un corydoras, un melc pomaceea si 2-3 plante.
Pret 350 Ron.
Zona - Bucuresti - Parcul IOR.
|
 |
|
Numele meu este Andreea, sunt din Bucuresti.
Am un acvariu de 75L, lumina 2X 18 W, filtru intern, pompa de aer, substrat nisip granulatie 2-3 mm, cateva plante si cativa neoni si guppy.
|
 |
|