[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: XandreB
Forum Index » Profile for XandreB » Messages posted by XandreB

O sa fiu la discutii.... Cu siguranta ....

Succese NEBANUITE!!!
ashavodaz wrote:ca o mica paranteza, motivul pentru care m-am dus la doctor, a fost ca nu mai pot sa respir prea bine pe nas... am facut tot felul de radiografii pentru deviatie de sept (sper sa nu scriu prostii, dar parca asa tin minte ca se chema...), polipi, etc etc etc. cam ultima varianta a ramas cu alergia... am sa incep zilele astea tratamentul, sper sa scap de probleme... din pacate o sa renunt si la mult prea frumosul meu acvariu de 100 litri

Mai este ceva foarte intalnit azi... ca 2 bobite de mazare care iti cresc pe traiectul respirator, undeva intre nas si gat... se opereaza cu laser si e gata.... nu tu convalescenta... nu tu nimic....
Felicitãri pentru un acvariu SUPERB Intros...
Am reuºit in sfârºit...sã mã înscriu...
Vã urmãresc de mult dar de-abia acum am reuºit sã mã înscriu...

Mã numesc Alexandru, ºi sunt din Bucureºti.
M-am apucat de aceastã superbã artã de doi aniºori, când soþia s-a gândit cã stãteam prea mult, lipit cu nasul de vitrine la magazinele de acvaristicã... aºa cã mi-a luat un acvariu... bineînþeles de 20l

Acum am 3 acvarii "cel de 20l", unul de 80 ºi unul de 120...

Acvariile mai mari sunt plantate, iar cel de 120l este unul comunitar. Cel de 80l este în acest moment ocupat cu o producþie de gurami albaºtrii care au 5zile.... cel de 20l nu mai tre sã zic pt ce este...

Mã bucur sã vã cunosc ºi aºtept cu drag sã "ne vorbim"...
INTROS wrote:

Desi Tetra zice ca "Easy balance" ar mai reduce din fosfati si nitrati si ca folosind acest produs poti schimba apa la 6 luni!! , nu recomand asa ceva, schimbarile de apa corecte sunt esentiale.

Sunt de acord intru totul cu tine ca nu trebuie sa astepti ca sa faci o schimbare de apa la 6 luni... ar fi un dezastru in acvariu... dar macar la 2 saptamani ... sau la 1 sapt daca s-au agravat lucrurile si avem probleme in acvariu.... si nu mai mult de 10% in mod normal (25-40% in cazuri grave)...

Sa schimbi 30% la 4 zile mi se pare ca este echivalent cu a da drumul la conducta pe acolo.... nu apuca sa se creeze biotopul....
In primul rand... Salutari...

E primul meu post pe aici....

In al doilea rand...

Apa pe care o schimbi 30% la 4 zile este statuta sau de la robinet direct?
pui ceva Easybalance si Aquasafe la fiecare schimbare (sau ceva echivalent, impotriva nitritilor si nitratilor cat si a clorului din apa)?

Nu este de ajuns sa ai un acvariu plantat puternic pentru a avea un biotop bun; trebuie sa ai si un echilibru in acvariu.... iar acest echilibru nu o sa-l obtii schimband la 4 zile 30% din apa....

Forum Index » Profile for XandreB » Messages posted by XandreB
Go to: