[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: shoaca
Forum Index » Profile for shoaca » Messages posted by shoaca
iulius2005 wrote:acvariu 170 L 70 H 55 l geam de 16 . daca te intereseaza mai multe detalii cautama pe yahoo mess la id : q_2p3u

il mai ai?
ma intereseaza
cristi_ionescu_79 wrote:am eu geamuri pentru un acvariu de 160 litrii brut. dimensiuni 100X40X40. sticla este de 10 mm cumparata de la delta glass. pe ea am dat 850 mii lei. iti mai dau si un tub de silicon. tot ansamblul (sticla + silicon) 1 milion. (am cumparat sticla si siliconul ca sa-l fac pentru mine .. dar m0-am razgandit pe ultima suta de metrii)

nu esti din craiova?
k l as lua io
eu sunt din craiova

carasii au 20 respectiv 16 cm lungime(masurati din ochi ), sunt sanatosi tun, mananca orice; i am prins acum un an si ceva la o partida de pescuit
pe JIU

pa cine intereseaza sa ma contacteze pe messenger la id-ul shoacaboaca :-)
siliconul se pune pe dunga geamului
cine e din craiova si vrea 2 carasi de balta ( i am prins in JIU acum un an )
carasii sunt sanatosi tun
unul are cam 20 cm lungime iar celalalt cam 16 cm
fish_lover wrote:eu cred ca acum 1 ora am dezlipit unul ....pur si simplu iei un cuter si tai siliconul ,apoi introduci cuerul in spatiul dintre cele 2 bucati de sticla si tai siliconul ...e foarte usor ,insa iti trebuie un cuter destul de ascutit
Bafta!!!

io unu' ma gandeam cumva sa i dau foc la silicon ..presupun ca nu e o idee prea grozava
salut
am un acvariu de 150 litri si mi s-a crapat sticla (de 6 mm apropo) la un colt
intrebarea e cum pot sa l dezlipesc astfel incat sa fac din el unul mai mic

ms

Forum Index » Profile for shoaca » Messages posted by shoaca
Go to: