Buna buna buna,
Dupa o lunga perioada de stagnare si doar schimburi de apa si papica m-am hotarat sa trec la ceva mai mare

Acvariu actual e prea mic

si prea plictisitor
Deci dupa negocier de aranjamente si buget am primit liber la distractie.
Sa explicam am 2 variante pt acvariu:
1. Acvariu de L240xl80 x H
2. Acvariu de L350xl60 x 60cm
Fireste toata lumea zice: "bai, fa-l de 3.5m" dar problema mea este ca baia este langa propunerea din var 1 (albastru). Normal ca se poate sa scot tot parchetul, sa sparg sapa sa bag tevi si sa il fac tocmai acolo dar parca depasim cu mult bugetul
Eu tind sa il fac pe cel de 240x80xH, e mai aproape de viioarea canapea, de ochisorii mei si mai aproape de baie
De ce am pus H la inaltime? Ca nu-s hotarat. Stim bine ca acvarile late arata cel mai bine si de aceea m-am labartat pana la 80cm latime. Dar nu pot sa fac un acv de 240lungime, 80 latime si 60 inaltime, mi s-ar parea prea turtit. Eu ma gandeam sa il fac pe la 80, poate chiar 100cm inaltime. Dar excludem gandurile la ridicarea costurilor ma gandesc cum naiba curat io un acvariu de 1m inaltime? Mana mea daca o masor nu are mai mult de 70cm pana la varful degetelor. Cum as putea sa fac eu mentenata in acvariu ala, prins pesti sau curatat alge de pe acvariu?
Sunt intr-o mare dilema cu privire la acest lucru.
Despre hardware , pestiuci si design next time