| Message |
|
|
man vreau si eu lampaaaa pentru "animal" , tre sa te bazai zilele astea
|
 |
|
|
pai deocamdata s-a comandat doar pompa de recirculare, au aparut niste modificari de ultima ora, astfel acvariul a fost pus pe "postpone" , ie pe vine .... daca am luat pompa de recirculare nu mai dau inapoi  )
am facut calcul la sticla trebuie doar sa stabuilesc pozitia gaurilor si tare imi e ca nu va fi centrata. Am idei o gramda....urmeaza surprizele 
|
 |
|
|
ma tenteaza sa dau eu deltecul ( sc1455) caci la ala mare cu siguranta voi avea nevoie de ceva mai mare, cat de repede te grabesti si ce buget ai?
|
 |
|
|
gravedigger wrote:
pc.ciprian wrote:Strict o parere personala, dc nu rupi sps-ii ce si-au facut brate lungi sa incerci sa ii faci "tufe" mai dese
Ciprian si eu "vand sau schimb orice in limita stocului disponibil". Asa ca daca sunt doritori, bagam foarfeca in ei sa se "indese"
sorry am cam lipsit, nu la asta ma refeream, ma refeream ca ceea ce tai, sa pui la baza lor, rupi varfurile si le pui tot acolo sa faci tufele
|
 |
|
|
|
pompele au ajuns la tizul meu, sa le foloseasca cu placere si sa se bucure de curentii lor
|
 |
|
|
|
ultima strigare, se ofera bonus o sursa de 12v 30A pentru a putea fi aprinse , nu mai sunt interesat de schimb am comandat deja
|
 |
|
|
|
colegi care ma ajutati si pe mine maine cu o excursie pana la coralis sa-mi puna si mie pestele la un microbuz, dau o mare mare mare bere rece pe noua promenada la mamaia in vara
|
 |
|
|
|
rau....rau de tot
|
 |
|
|
YDarius wrote:Bafta Sebastian ! Multe poze se stie ! Sper sa arate mai bine de atat !

nici nu vrei sa stii ce idei mi-ai dat ....
|
 |
|
|
Gabriel wrote:
koala wrote:Vopseaua se scorojeste cu timpul... siliconul "pe dinafara geamului" e o solutie mult mai buna.
Confirm.
Asa am facut background-ul si eu si Ciprian.
Se intinde usor cu o spatula de plastic.
Nu am nicio problema cu el pana acum.
Silicon negru pentru lipit acvarii de la Den Braven am folosit dar cred ca merge orice alt tip sau producator ca este pe exterior.
Ideal este sa fie un pic mai lichid ca sa se intinda bine.
ieczact si eu tot denbraven am folosit dar am auzit ca sikaflexul este mult mai bun si mai usor de intins. Eu am gasit la dedeman numai ca atunci cand mi-am facut bazinul nu era pe negru , nici acum nu apare pe site
asa arata tubul
auzi da de ce te intereseaza backgroundu negru?!
|
 |
|
|
nu pot sa creeeeed avem pozeeeee  )))
|
 |
|
|
hai ca nu sunt asa multi ..... asta cat am putut sa prind din ei , ce o fi ascunsi si pe sub plateuri si cate oua or fi ....vai vai vai
am vb cu ionut, alex avea tel inchis imi opreste sixline-ul, vedem de maine ce si cum
|
 |
|
|
|
bah aveti vreunu drum azi la coralis?
|
 |
|
|
|
sunt in cautare disperata de un wrasse, sau chiar doi, preferabil sixline, daca exista ....daca nu si o alta varianta
|
 |
|
|
nu il trimiti in tabara la mare?
|
 |
|
|
|
cu putina intarziere, si eu iti urez bun venit, bazinul arata intr-un mare fel si te felicit pentru el.
Strict o parere personala, dc nu rupi sps-ii ce si-au facut brate lungi sa incerci sa ii faci "tufe" mai dese
|
 |
|
|
la mine aranjamentul e de asa natura incat nu prea pot sa ii scot manual  wrasse momentan coralfarmul nu are, si de la altcineva nu stiu de la cine sa iau si sa ajunga in stare "vie" voi incerca sa mai pigol ce imi sare in ochi pana pot face rost de un wrasse. Injectare directa cu iod pe zona respectiva a incercat cineva 2-3 picaturi/zilnic cu seringa foarte subtire pe anumite zone
shubi cum ii zice la inculpatul tau, ca tare mult mi-ar placea un "porc" d-asta
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Se rezolca si cu fragul doar ca din pct meu de vedere e mult prea frig pt a rezista pana la piatra neamt, iatlr heatpackuri nici nu am si in ct nici nu gasesc. Sau ai tu drum la mare?
|
 |
|
|
|
salutare ciprian, sunt de foarte mult timp la vanzare, stau in dulap am si uitat de ele, da-mi un semn cand te hotarasti
|
 |
|
|