[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: george_23
Forum Index » Profile for george_23 » Messages posted by george_23
salutare, vând la 15 RON toţi (sau schimb cu plante):

2 xifo --- negru cu rosu
2 xifo --- rosii - masculi
1 xifo --- galben cu negru - femela
2 moly--- negri

sunt maricei( 6-7 cm ).
rezolvat
donez (sau schimb cu plante pls) 3 xipho rosii , un xipho galben ,2 moly(7-8 cm) si 3 guppy(femele)
multumesc
am un neon sunglow de 15 W , acvariul sta undeva unde nu prea e lumina naturala
Substratul meu a capatat o culoare rosiatica (ruginie mai exact) care poate fi cauza ?(substratul este din pietris intre 2-6mm), nu le dau mult sa manance pestilor ca sa zicem ca e de la mancarea depusa pe fundul bazinului si apa o schimb la o saptamana cam 20%, am observat si la plante ca au inceput sa se cam increteasca si se ofilesc (au inceput sa se faca maron frunzele) am un echinodorus si niste valisneria spiralis . Am numai vivipari intr-un acvariu de 60 L ( 18 pesti) , astept opiniile si sugestiile voastre ! pls .multumesc .
rezolvat
8mm
dimensiunile acvariului: 70x42x40(Lxlxh)
vand acvariu 115 L cu capace de sticla , neon 18 w (philips) si capac pentru neon (facut de mine). pret 120 RON . Accept si schimb cu acvariu de 60 L si diferenta in bani sau plante , pesti. multumesc.
da , sunt din Bucuresti!
rectific 20 RON )
vand pompa Resun de 500l/h, cu 2 bureti de filtrare noi pret : 200RON sau schimb cu plante ...
george_23 is gicka
vrei plante si pesti la schimb????

Forum Index » Profile for george_23 » Messages posted by george_23
Go to: