[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny_cv9
Forum Index » Profile for johnny_cv9 » Messages posted by johnny_cv9
ms...da numai am nevoie mi-am facut acvariu de 120*45*60
mai da ti-mi si mie niste sfaturi ce sa fac la el
si ce geam sa folosesc?
LooSeR wrote:dar !! vezi cu latimea !! mai mare de 40 ! apa iti da senzatia ca totul e aproape la 29latime o sa ai impresia ca ai 10cm latime acvariu

Annotated by betta: Meseriash postul tau Looser-e... tu intelegi ceva dine el? Deh, la tine nu-i prima data...

Traducere: Ai grija cu latimea de 29 cm! E preferabila una mai mare de 40cm pentru a avea perspectiva/profunzime! Altfel totul va parea ca un tablou/fototapet. La latimi mici mai sunt probleme si cu plantarea/amenajarea si cu intretinerea...

ma mai gandesc...dimensiunea asta era ca sa il bag in mobila
Kiwi wrote:do the math, johnny boy

29cmx108cmx55cm = 172 260 cm3
1 litru înseamnã 1000 de cm3, deci cutiuþa ta va avea aproximativ 172 litri (cu un singur i).

ms kiwi
cati litrii ar avea un acvariu la dimensiunile acestea: 29-latime,108 lungime, 55-ianltime
am auzit ca e buna apa de ploaie in acvariu...e adevarat?
si in afara de neoni ce mai pot adauga?
maxu'"]eu cred ca nu poti tine scalari in acvariul ala - (scalarii au nevoie cam de 50l de apa pe cap de locuitor la maturitate si coloana de apa de peste 45-50cm) si iti recomand sa ramai la pesti de talie mica[/quote:12162165be wrote:

am inteles da zi-mi niste specii
are vreo 70 si 60 si ceva de apa...zi specii ca asa nu ii cunosc(ex. gupy xipho)
mai am o intrebare...in acvariu cu scalarii...ce pesti mai pot pune?
lupul-sur wrote:In primul rand abdomenul femelei se mareste foarte mult. In partea din spate a abdomenului vei observa cum se innegreste, anusul ei se va bomba in exterior si va aparea un cerc deschis la culoare. In perioada premergatoare fatarii vei observa ca pestioaica este agitata si cauta sa se ascunda. Este posibil sa iti toace plantele ca sa isi faca ascunzis. Dupa prima fatare va fi mai usor ca ele fata la un interval de aproximativ o luna. Dupa fatare desparte femela de pui ca ii va manca.

am inteles...iti multumesc mult
am si eu o intrebare cam banala...cum imi dau seama cand o pestoaica de xipho trebuie sa fete??

Forum Index » Profile for johnny_cv9 » Messages posted by johnny_cv9
Go to: