Dupa ce l-am separat pe marele scandalagiu Lutino pentru cateva saptamani de cateva zile zburda relativ fericit prin tot acvariul. In prima zi, pus pe scandal si-a luat-o grav in freza de la restul gastii, mai putin de la cel care ar fi femela in cuplul tiger (Batman). Dupa comportament parca intuiesc ca e posibil sa am doua femele si trei masculi, asta avand confirmat ca Oschi II e mascul.
Lutino Oschi II si cel Red au fost cei mai inversunati in lupte, Batman si Scarface (cel albino red) s-au multumit doar sa "caste" din cand in cand gura la Lutiono. Ceilalti s-au batut asa ca baietii parte-n parte.
Sper sa revina acalmia desi am emotii ca Lutino se va multumi sa nu fie el seful in acvariu. Sincer din punctul meu de vedere este superb ca specimen, nu are nici un defect creste foarte bine si sta mai tot timpul infoiat. Batman, pare destul de interesat/a de el, dar caum e casatorita si nu o lasa barba-su.
Tare mi-e ca trebuie sa renunt la restul gastii sa pot tine o pereche. Nu cred ca ma prinde piscina cu formatia asta

. Mi-e asa greu sa ma decid pe care sa-l/i dau.