[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ana teusdea
Forum Index » Profile for ana teusdea » Messages posted by ana teusdea
Pls.... Pot cicla acvariul mai usor... Dar cum il pregatesc pt ciclare(spalat acvariu, pietris, montatul plantelir...)????!!! pls ajutor
Mananca acm Guppy-ul
Topicul se Poate inchide.... Betta a murit
Insa guppy ul s-a vindecat complet(aproape) e un peste rezistent
(PANA N MOR PLANTELE)
stiu ca nu trebuie sa beschid n topicuri pt n probleme, dar aici e cea mai mare problema..mi-am dorit si am prmt da Craciun un acvariu de 12 l cu filtru si aparat de bule aquarel cu 250 l/h si un incalzitor de la tetra Ht
easy life easy start ca bacterii si jbl biotopol
substratul e de pietris....cum il prelucrez/dezinfectez
acvariul cum il spal /cu ce fel de detergent il spal?
MA PUTETI AJUTA CU CILAREA NOULUI ACVARIU?
IDENTIFICAREA SPECIILOR DE PLANTE PRIMITE?
ETC.
MULTUMESC
Nu stiu nmc. Nu ma apuc pan nu primesc un raspuns
.... Nu pot pune poze din cauza unei erori.... Cum prelucrez acvariul??? Dar pietrisul???
Plante
Termometru si incalzitor
Pt apa...
Ok...
Am primit un nou acvariu de Craciun. Ajutati-ma cu ciclarea, igienizarea acvariului... Tot
ori ma ajutati, ori nu .nu ma pot uita la el si sa il vad in suferinta. l-am ajutat sa ia o gura de aer, ca de abia inoata.daca imi cititi acest topic va rog frumos sa ma ajutati macar
P.S. copiii iubesc animalele .am doar11 ani
Bettanului meu i s-a decolorat pielea si are punctulete negre pe corp
ori ma ajutati, ori nu .nu ma pot uita la el si sa il vad in suferinta. l-am ajutat sa ia o gura de aer, ca de abia inoata.daca imi cititi acest topic va rog frumos sa ma ajutati macar
P.S. copiii iubesc animalele .am doar11 ani
am un acvariu de 6 litri cu inclzitor,filtru si o planta, scorbura de plastic.de curand a murit un betta si un guppy care credca avea fin rot.Am cumparat un nou betta de cateva zile.
Repede
Va roooooooog
Nu mai rezista. Da din branhii si deschide gura.
Ce are?
Bettanului meu i s-a decolorat pielea si are punctulete negre pe corp
Ajutoooor

Forum Index » Profile for ana teusdea » Messages posted by ana teusdea
Go to: