[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Florin82
Forum Index » Profile for Florin82 » Messages posted by Florin82
image
image
image
Mi-a aparut pe gazon un fel de negreala. Nu seamana a fi alga. Pun cateva poze.
La filtru extern am mai adaugat 1 l de ada bio rio.
As vrea sa mai adaug un peste betta dar femela. Nu stiu daca este compatibila cu ce am eu. Am 11 neoni, 3 gurami mici colisa sota, 2 sanitari, 1 hoplo.Se va întelege cu ei ?
Da clar problema e filtru. Ca material filtrant ai decat pietricelele alea cilindrice uit acum cum le zice. Solutia e un filtru extern plin cu matrix.
Salut. Lasi apa la declorinat 6 zile înainte de a o baga în acvariu? Mie mi se pare chiar prea mult. Eu o las maxim 24 de ore. Poate problema cu impuritatile este filtrul. Un filtru extern ar fi bun.
Frumoare si curat. Iti urmaresc si eu cu interes topicul. Parca ma prinde si pe mine acvarististica marina. Deocamdata sant la apa dulce.
Însanatosire grabnica. Stiu cum e. Eu am avut spray paralizant în ochi. E nasol. Ai si tu grija pe viitor.
Vreau sa mai adaug material bio filtrant in filtru. Am tot pus pesti in acvariu si 1 l de material bio nu ar strica in filtru. Mai in filtru 1 l de matrix. Dar nu ma pot decide ce sa iau. Ori matrix ori ada bio rio ?
Sant foarte mici.
As vrea sa iau 2 Gurami galben. Mai am 11 neoni si 3 sanitari(1 hoplo si 2 cory). Sant compatibili? Ca specii sant pasnici.
Asa am început si eu cu pietris colorat. Aveam 3 culori ).
Am revenit cu poze dupa plantarea de Rotala indica.
image
image
image
Si penseta. Fara ea nu puteam face nimic.
Ar ajuta si ceva perlon dar are dezavantaje.
Din cei 3 sanitari hoplo e cel mai mare. Am pus apa la încalzit plantez rotala si ma duc sa mai iau 5 neoni.
Mi-a sarit un neon din acvariu. Mai am 5. Cred ca a sarit noaptea. Când este lumina aprinsa stau ascunsi. Sant prea putini? Sau se sperie de sanitari.
Cozmastie wrote:lumea chiar respecta un program))eu tin lumina de cand ma trezesc pana cand plec si de cand ajung pana cand ma culc,deci cam 6-9 ore pe zi, variaza))

Priza programabila respecta programul nu eu

Forum Index » Profile for Florin82 » Messages posted by Florin82
Go to: