[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: novice
Forum Index » Profile for novice » Messages posted by novice

Am cumparat o planta cu ghiveci,desigur am lasat-o exact asa cum am cumparat-o,dar....si acum intrebarea azi am vazut un melc(f.f.f.mic)ce sa fac il iau le face rau la pesti sau poate trai linistit in acvariul meu cel TULBURE?!?
bazil88 wrote:Substratul (nisip/pietris) ar fi ok! incearca sa stabilesti ce fel de pesti ai in acvariu ...doar daca sunt neoni ar fi numarul lor in acel acvariutz de 30L.

Problema este ca eu din necunostinta de cauza am aruncat ceva din nisip si mai am un strat de 1-2 cm ore este bine?
hans wrote:
novice wrote:
Am un filtru, un incalzitor,substrat(banuiesc ca te referi la nisip) care l-am fiert si spalat de zeci de ori ma gandesc ore daca nu cumva este de proasta calitate si sa-l schimb eventual sa iau ceva cu pietre mai mari,nu stiu exact ce fel de pesti sunt cert este ca sunt 14!!!

Cauta pe net detalii despre pesti. Erau niste linkuri pe aici ...Vezi de care sunt. Ce fel de nisip ai ( cam cat de mare este diametrul boabei ...) Cum arata sanitarii aceia ?
Oka am sa ma uit sa vad ce pesti am exact.Nisipul este destul de marunt ceva de genul bob de orez (unele mai mici ,unele mai mari).Sanitari sunt destul de mari cam 6 cm.
hans wrote:Salut. Citeste articolole:
http://www.acvariu.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=29

http://www.acvariu.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=29

http://www.acvariu.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=78&Itemid=29

Este destul de clar ca acvariul tau este neciclat si are si mult prea multi pesti in el. Incearca sa mai scapi de pesti si sa dai mai multe detalii despre acvariu ( filtru, schimb de apa, substrat, ce fel de pesti ai in el, ...)

Am un filtru, un incalzitor,substrat(banuiesc ca te referi la nisip) care l-am fiert si spalat de zeci de ori ma gandesc ore daca nu cumva este de proasta calitate si sa-l schimb eventual sa iau ceva cu pietre mai mari,nu stiu exact ce fel de pesti sunt cert este ca sunt 14!!!
Va multumesc la toti!!!Sincer sunt chiar incepator m-am trezit cu acvariu acasa si acum trebuie sa invat despre el si sper sa ma descurc.Voi mai reveni cu alte intrebari in mod sigur!!!
Sincer sunt chiar novice deci te rog sa nu razi de mine dar eu nu stiu singur ce inseamna ciclat si nici un acvariu stabilizat
Va salut,am primit un acvariu foarte frumos de 30l populat cu 12 pesti si 2 sanitari,tin sa precizez ca acvariul a fost cumparat din Carrefour Orhideea,problema mea este ca apa se murdareste foarte repede nu stiu din ce motiv.Va rog daca se poate sa-mi dati niste sfaturi.
Am in acvariu un castel din plastic un vibrator si un filtru.VA MULTUMESC

Forum Index » Profile for novice » Messages posted by novice
Go to: