[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: s k y
Forum Index » Profile for s k y » Messages posted by s k y
Salut, asta e primul meu mesaj pe forum si as vrea sa va zic "Bine v-am gasit" !

De mult timp doresc sa-mi fac si eu un acvariu , si astfel am dat peste forumul acvariu.ro

Am citit destul de mult , de pe forum si de pe site-ul acvariu.ro, in mare mi-am facut o idee, dar totusi mai am cateva nelamuriri.

1. Acvariu il am deja , il primesc de la un prieten , are aproximativ 70 l .

2. Am inteles gresala pe care o fac majoritatea incepatorilor, suprapopuland acvariul cu pesti , deci eu m-am gandit sa iau aproximativ 8-10 pestisori.

3. Pestisori : imi plac foarte mult scalarii , dar am inteles ca nu ar fi chiar potriviti pentru un incepator (nu se inteleg foarte bine cu alte rase, destul de pretentiosi in ansamblu, teritoriali etc). Daca totusi ma hotarasc sa incerc cu scalari , ce alta specie de pestisori s-ar potrivii in acvariu ?
Daca nu voi lua scalari, atunci probabil xipho si gupi, neoni .

4. Ce plante sa pun in acvariu , sa fie mai rezistente, potrivite pentru acvariul unui incepator ?

5. Amplasarea acvariului. Am auzit tot felul de zvonuri , cum ca nu ar fi bine sa tii un acvariu in dormitor ca se emana nu stiu ce substante , etc , chestii destea . Cum e ?

Deocamdata atat , va multumesc de pe acum celor care sunteti dispusi sa mai ajutati inca un incepator.

Forum Index » Profile for s k y » Messages posted by s k y
Go to: