[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Salutare tizule sper din tot sufletul aceasta vanzare sa fie datorata unui upgrade

in alta ordine de idei , daca nu dai matrixul, cred ca ar fi extrem de benefic pentru startul bazinului meu, doar ca la mine mai dureaza vreo 2 sapt pe putin, in cazul in care il mai ai atunci, colonizat sunt interesat, dar te rog nu mi`l rezerva caci nu vreau sa te incurc
pana sa ma apuc sa dau comanda la distribuitori, dau aici poate are cineva si se incurca de ea prin casa. Astfel, sunt in cautare de piatra de recif uscata, ideal fiji, doresc poroasa, sa se poata rupa/sparge usor

Ciprian

ps. scuzati dublu postul nu am baut cafeua inca si am postat la categoria gresita
pana sa ma apuc sa dau comanda la distribuitori, dau aici poate are cineva si se incurca de ea prin casa. Astfel, sunt in cautare de piatra de recif uscata, ideal fiji, doresc poroasa, sa se poata rupa/sparge usor

Ciprian
edir parca undeva la 1400ron

so.... nu a fost marti seara....a fost miercuri .... dar:
za holes....
image

presa fundului dublu
image

rezultatul....
image
image

si la final dupa lipire am pus apa in el....
image

..... urmatorul pas, traversa, sump, bean animal, pietre, apa ....
image

in seara asta se lasa cu treaba.....
ofcors, daca trebe trebe, deltecul nu ar fi facut fata mai incolo
e marti ....aproape 2 ....coafura ...asta sticla rezista ... adica se lasa asteptata

koala numai tu esti de vina .....

ah sa facem update, a disparut deltecul ce l-ati vazut la colegu` Ionut, si va aparea o matahala de la tovarasu Dragos
ar fi fost culmea sa mearga lucrurile cum trebuie .... sticla tocmai luni .... sper
offf ce-mi faceti voi mie, eu am mers pe picioarele astea ca am acelasi model la ala de acasa, tin si au tinut f bine,
tot ceea ce spuneti are perfecta logica. Eu imi doresc sa plec cu picioarele perfect stranse si sa vad daca exista diferente de nivel, atunci sa suplimentez pe ici pe colo unde este cazul, acum ca ma bateti la cap parca le-as da jos , piulite sudate nu mai pun, nu acum pt ca si asa am intarziat fffff mult cu proiectul si nu mai vreau sa pierd timp, eventual cu ceva inaltatoare/pene de abs/lemn sub zonele in care ar trebui suplimentat

cat despre piatra m-ati desumflat ) ..........sau il fac iwagumi ))
Drago? vrea sa ma coco?eze, auzi cata piatraaaa, ?i eu care ma gândeam la 50-60kg, bre nu vreau sa fac mun?i de piatra, o sa fie un aranjament relativ aerisit f?cut pe uscat cu calm ?i precizie
Picioare sunt 10buc câte 2(fata-spate) pe fiecare intaritura
singurul plastic este capacul ala din partea de jos, piciorul in sine este un cauciuc fff dur, cu ceva surub in el cred, nu am taiat nici unu sa vad cum e la interior. Piciorul in sine este din aluminiu
ideea e ca sunt convins de faptul ca pardoseala nu e dreapta, si nu pot pune standul asa pur si simplu, cu hartie/cartoane pe sub ca sa reglez nivelul , astea mi se par cam singurele optiuni
ba da rai sunteti jur )
daca l-am vazut lipit nu mai am rabdare iti dai seama, sapt viitoare incepem cu tevaraia, tre sa vad cu piatra ce fac, nici nu stiu cata naiba sa iau ca o sa se stranga ceva
si mai am dilema cu lumina .... da aia e alta discutie

ah am uitat , initial baietii de la mobila mi-au pus picioarele din dreapta, le-am scos si am pus unele mai mici pt o stabilitate mai buna dar in acelasi timp imi permite si reglarea cu cativa cm , pareri?
ma sticla sta in loc dupa gauri, azi am confirmat pozitia lor, sper ca pe weekend cel tarziu sa fie lipit
plm tot apar probleme si prioritati ce sunt mai importante decat bazinul

*plm = pe la mine
incet si sigur .....un mic teaser
desperate times call for desperate measures....... ma dispera faptul ca nu mai am simetrie in laterale X(
image

ce-am reusit sa mai pastrez din digitata verde
image

si cam asa aratau de sus
image
image
image

ah .... am rupt scheletul de la jumate, momentan toata partea dreapta se sprijina pe o piatra adaugata ulterior (spre norocul meu am si lipito, caci altfel, mai lucram cateva ore la bazin sa il pozitionez cum trebuie
interesant, felicitari , abia astept sa vad continuarea
superb superb superb, felicitari maxime stimabile
"poteto potato", pana in centru bre, pana in centru, eram si eu somnoros ) intradevar nu e important, cutia sa fie centrata

astazi contempland asupra bazinului am ajuns eu la concluzia ca si sa vreau sa lipesc gaurile flanselor de geamu din spate nu prea o sa pot, pentru ca si deoarece am una bucata grosime de pal (2cm) plus una grosime schelet stand(3.5cm) siiii va trebui sa adaug si grosimea "surubului" flansei
deci daca nu ma poate ajuta cineva cu o dimensiune voi astepta comanda geamului pana in momentul in care imi vin flansele sa pot sa gauresc geamul exact la dimensiunile de care am nevoie sa nu fac vre-o nefacuta.

Cutia da, va ramane sticla, nu stiu daca o voi face tot din 12 , adica nu ii vad rostul de 12, doar la continuarea cu grosimea din partea de sus daca s-ar vedea. Sau sa zicem pt pieptene dar nici ala nu ma deranjeaza.
Sticla neagra se gaseste (lacobel, se foloseste la mobilier), dar este destul de scumpa, si nu prea se merita pt bazin ,apoi tinand cont ca pe spatele bazinului va fi sikaflex negru as vrea sa vopsesc si interiorul cutiei cu sikaflex, sa am aceeasi nuanta de negru precum spatele .....deh pitici de designer
da shubi .....rau de tot, azi am mai aruncat o montipora de la colegul kiru, maro cu varful de crestere verde fluorescent. La fel era plina de nenorociri si oua, sunt sigur ca imi mai da el un fragulet maine sau poimaine in functie de timp voi fi drastic cu montiporele

Zsido, se rezolva, sa speram ca va rezista cu brio migrarii
Ciudat mai face upload noul imageshack, nu stiu de ce nu mi le mai pune la rezolutiile originale, desi am premium membership.....tre sa ma joc prin setari cred, iata una frontala mai mare ...putin

image

un frag de acropora ce a fost bagat in bazin pe post de "cobai" ...sa-l vedem cum se comporta ....si se comporta foarte bine
image

Acanul colegului Gabriel ce se pare ca ii priieste la mine in bazin
image

O sunset-montipora ce o am in bazin de cateva luni, doar ca nu a fost niciodata intr-o pozitie de pozat , acum i-am gasit un loc mai bun
image

O alta achizitie ce nu prea a aparut in poze
image

unul dintre favoriti
image
image
image
image

Un goby ce la fel nu prea apare in poze desi are muuulte luni in bazin
image

Hystrix verde...
image

Sebi, mersi de aprecieri, anemonei ii place locul foarte mult, are o grota numai pentru ea, o singura data a avut o tentativa de a o lua la fuga , dar sunt 200% sigur ca a fost din cauza clownilor care au tot ciupit-o sa se mute pentru depunere.

reefer thanks

Shubi mersi !

Zsido multam, pompele sunt pe "Nutrient Transport Mode" (mov 2) , astazi le-am trecut pe "Lagoonal Random" sunt curios cum se vor comporta coralii.

in alta ordine de idei, sedinta aceasta foto a fost facuta mai mult pentru a pastra o amintire, caci s-a plecat de la ideea de a avea o poza cu rezultatul inainte sa distrug ce am de gand. Pe scurt , din cauza dracoveniilor de nudibranchi zilele astea cel mai probabil voi scoate digitata verde din partea dreapta a bazinului ce e compromisa in proportie de 70% Am sa incerc sa pastrez varfurile (la vreo 1-2cm de zona halita) si sa fac un frag mai mare. Va disparea si cel mai mare plate, cel maro/verde desi este de mare efect si sunt sigur ca sub el totul arata destul de dubios, sper totusi sa nu fie cel rosu mort complet si sa se coloreze putin.
Am incercat cu sixline, ce mai ciuguleste de pe montipore dar degeaba, bag zilnic si KZ FlatWormStop dar degeaba sunt depasit de situatie, si masurile drastice mi se par singurele variante. Montipore vor mai arata, trebuie neaparat sa scapi de nenorociti pana nu ma scapa ei de tot ce inseamna montipore in bazin. Am gasit vreo 2 la un mom dat si pe sunset, si daca nu ma doare inima atat de tare la digitata verde si la plate`ul de pe fundal, la sunset ma termina

aaaaaaaastfel, voi reveni cu poze sa il vedeti in ce stadiu este
Cam asa arata plate-ul in momentul acesta:
image
image

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: