| Message |
|
|
nop, pare rau... oricum astazi am epuizat stocu ...vreo 5 tufe au ajuns la belzebut si inca vro 6 la razvan
posibil sa mai am pe viitor, daca e cineva care vrea sigur sa imi de aun pm sau sa imi lase mesaj pe yahoo sa il tin minte
deci se poat einchide aici
|
 |
|
|
|
vreau si eu 4 fire daca se poate tot in coletul lui val :-) , ti-am depasit stocu? :->
|
 |
|
|
Am si eu o intrebare pt cei care au tot avut neritine .....a reusit cineva sa salveze din ouale care le depun?
Intreb pentru ca pe unu din bazinele in care am neritine este plin de puncte albe care dupa un timp devin galbejii ....stiu ca in apa dulce nu se intampla nimic ...dar are cineva idee in apa salmastra ...ce concentratie? ce si cum ?
Multumesc 
|
 |
|
|
|
salut, cred ca ai avea foarte mult succes la vanzare daca ai arunca in joc si o poza 2, sunt sigur ca oamenii vor sa vada cum arata
spor la vanzare
|
 |
|
|
Porcu wrote:
Eriocaulonu' s-a inmultit peste limita bunului simt si-o sa bag un topic la "Vinzari".
trimiti si la constanta? stiu pe cineva "bolnav" dupa planta asta 
|
 |
|
|
offf ....salut in primul rand
si in al 2-lea rand , ca sa fiu primul ce se ia de tine .....si ca sa citez mai marii forumului "ce bine ar fi ca lumea sa citeasca inainte de a cumpara" , dar cum toti am trecut prin prostiile facute la inceput, in mare parte incurajati de vanzatori trec direct la partea cu sfaturi :
Daca tot ai postat la coltul incepaturului ai facute ca sticky 3 posturi care te intereseaza foarte tare pe tine ...si ar fi cam asa :
Volumul acvariului si numarul pestilor
Populare, compatibilitate, suprastocare
Inceputul-primul acvariu
apoi.....puii tai de carasei vor ajunge URIASI, asa ca gandeste-te sa ii duci inapoi, sau sa ii vinzi / donezi pentru ca in 65L ii vei chinui si eventual vor muri din pacate
In rest daca ai ramane cu 2xipho, 2gupy si 6neoni ar fi ok, nu o sa ai suprapopulare
Nu stiu exact sa iti spun proprietatile apei de la munte, dar ai putea sa incerci sa faci niste teste, oricum nu cred ca aici e problema ta, ci in faptul ca nu ai acvariul ciclat.
Citeste Ghidul incepatorului si despre Ciclul Azotului
Este destul de mult de citit, nici mie personal nu imi placeau raspunsurile cu linkuri despre ce sa citesc, dar crede-ma ca sunt extrem de utile ...doar asa vei intelege unde ai gresit singur si sigur.
Succes 
|
 |
|
|
domnu faraonu ....o pozica ceva ? nu ne mai incanti? :-> uimeste`ne ...nu de alta da ma bate un gand la pico meu de 50l sa ii arunc un sera plant color langa 830 
|
 |
|
|
am de dat cateva tufe de blyxa japonica
accept daca doriti si aveti cativa red cherry pentru ca eu din pacate am ramas fara 
|
 |
|
|
salut, arunca un ochi aici am avut aceeasi problema si eu, si imi mai apare din cand in cand pe testerul de co2 dar dupa o perioada dispare singura, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme foarte mari, daca este aceeasi ce am avut eu in bazin , nu iti face rau 
|
 |
|
|
|
salut, autocolant gasesti la orice firma ce se ocupa de productie publicitara , aia de fac stickere/afise/bannere pt oras/masini/etc
|
 |
|
|
|
nu e mai simplu sa le "infigi" pur si simplu in substrat? :-??
eu unu asa fac, cu o penseta, le bag in substrat si nu am probleme
|
 |
|
|
silvia wrote:
4. apa e ok, putin tulbure cred ca de la excremente-nimic deosebit;
Intre timp , pot sa va spun ca nu mai am nici un neon (din cei 4) si am luat de la petshop o solutie antibacteriala . Va dati seama ca nu mai cumpar neoni macar 2-3 saptamani pt ca nu vreau sa mai patesc asa ceva dar sunt tare frumosi si cred ca o sa am rabdare sa vad cum sta treaba si dupa aceea cumpar .
Pe de alta parte , am si noutati frumoase: am 2 pui de molly !! I-am pus in maternitate sunt cat 2 scame!!! Sper sa le mearga bine!
Daca voi credeti ca au nevoie de ceva special, va rog sa imi spuneti.
normal apa nu are voie sa fie tulbire de la excremente ...
ca si sfat de la un patit ...arunca o intrebare pe forum inainte sa cumperi de la petshop, fie ca sunt ele solutii antibacteriene , nu esti singura care esti pacalita de vanzatori, cred ca majoritatea am trecut prin asta la inceput
|
 |
|
|
arata f bine, spor la dezvoltare, si apa cristal sa ai fara alge
culoarea testerului permanent de co2 nu imi place....da`i cu cooodoiuuu:d 
|
 |
|
|
|
Aceeasi problema o am si eu pe cuba, si la fel cum ti`a zis si val ...si eu cred ca este tot gda ...
Din pacate nu ma pot lauda cu ceva teste la apa pentru ca nu am, dar, am observat ca in momentul in care am marit doza de co2 si doza de fertilizare, cuba a inceput sa isi revina si arata din ce in ce mai bine
in momentul cand au inceput sa iti creasca plantele ai marit doza de fertilizare ....adica din cunostintele mele in mom in care se mareste volumul de plante ... trebuie marita si fertilizarea (daca gresesc , dadeati in mine plis)
Sa ne tii la curent daca scapi de ea, ca sigur mai sunt care au prob asta
|
 |
|
|
salut sergiu....bine ai venit
si eu zic la fel cum zice clauss
:foto: :foto: :foto: :foto: :foto: :foto: :foto:
|
 |
|
|
|
primu lucru care imi vine in cap sunt sa te intreb cate ceva...cam asa:
1. ai bagat ceva in apa mai recent?vre-un fel de mancare, sau ceva solutii? orice
2. filtrul iti merge mereu?
3. ce pesti mai ai in bazin?
4. apa este limpede? tulbure? are vreo nuanta?
5. bagi co2 in bazin?
6. de cate ori pe zi le dai mancare, si cata?
gandeste-te ce ai schimbat ultima oara inainte sa inceapa sa moara neonii si ai sa gasesti raspunsul la problema ta
|
 |
|
|
|
gata, s-au dat,
sper sa fie la fel sau chiar mai fericiti ca la mine
se poate inchide, multumesc
|
 |
|
|
ultimul pret
60 Ron toti
5 ron buc
mai jos nu las, prefer sa ii pastrez 
|
 |
|
|
un calduros bine ai venit iti urez si eu
sper sa te simti bine la noi iar sfaturile noastre sa iti fie de mare ajutor
|
 |
|
|
domnu domnu, ce face cuba? a crescut? sau au halito razborele? 
|
 |
|
|