[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: acvarist
Forum Index » Profile for acvarist » Messages posted by acvarist
Cumpar guppy, molly, xipho sau platy in Bucuresti in sectorul 6 sau cartierul Pantelimon.
As prefera ca guppy, molly, xipho sa aiba 4 cm si platy 5 cm.
Mai are cineva de vanzare guppy, molly, xipho sau platy in sectorul 6 sau cartierul Pantelimon??
Astept raspuns pe PM
Cumpar molly, guppy, xipho si platy in Bucuresti in sectorul 6, cartierul Pantelimon sau Berceni.
Deci nu mai e nimeni in Bucuresti pe aici care sa imi vanda si mie guppy, molly, xipho si platy???
Astept raspuns pe PM!
Guppy sunt superbi si au ajuns cu bine in acvariul meu.
Multumesc.
Vezi ca ai PM.
Cumpar molly, guppy, xipho si platy in Bucuresti in sectorul 6, cartierul Pantelimon sau Berceni
Mai e cineva pe aici care sa mai aiba de vanzare molly, guppy, xipho si platy si sa fie din sectorul 6 sau cartierul Pantelimon sau Berceni??
Astept raspuns!
Ai mesaj pe PM.
Sa rezolvat, se poate inchide acest post, Multumesc.
E cineva in Bucuresti pe aici si sa fie priceput la chestii electrice si sa repare niste fire de la un capac de acvariu la niste neoane???
Doar sa vada de ce cand misc capacul se aprinde neonul cateva minute si pe urma se stinge de parca nu e o legatura buna de la fire.
As putea plati daca ma ajuta cineva priceput la chestii electrice.
Astept mesaj aici sau pe privat daca se pricepe cineva din Bucuresti.
Cumpar molly, guppy, xipho si platy sau creveti red cherry sau alte specii de creveti in Bucuresti.
Mai e cineva in Bucuresti pe aici care sa imi dea si mie molly, guppy, xipho si platy sau creveti red cherry sau alte specii de creveti???
Astept raspuns pe PM!
Cumpar molly, guppy, xipho si platy sau creveti red cherry in Bucuresti.
As prefera ca guppy, molly, xipho sa aiba 4 cm si platy 5 cm
Mai e cineva in Bucuresti care sa imi dea si mie guppy, molly,xipho sau creveti red cherry???
Astept raspuns urgent pe PM!
Schimb 2 hoplo de 10-12 cm pe guppy in Bucuresti.
Schimbul e valabil de Luni.
Astept mesaj pe PM.
Cumpar molly, guppy, xipho si platy sau creveti red cherry in Bucuresti.
As prefera ca guppy, molly lira , xipho sa aiba 4 cm si platy 5 cm.
Mai e cineva din Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare molly, guppy, xipho si platy sau creveti red cherry ca sa imi vanda si mie???
Astept raspuns pe PM!
Cumpar molly lira, guppy, xipho sau platy in Bucuresti.
As prefera ca guppy, molly lira , xipho sa aiba 4 cm si platy 5 cm.
Mai e cineva pe aici in Bucuresti care sa aiba de vanzare guppy, molly lira, xipho sau platy sau nu mai vinde nimeni aceste specii de pesti???
Astept raspuns pe PM.
Vezi ca ai mesaj pe PM.
Cumpar molly, guppy, xipho sau platy in Bucuresti.
Are cineva din Bucuresti de vanzare molly,guppy. xipho sau platy??
Astept raspuns pe PM!
Schimb urgent 30 de fire din planta Higrophyla Polysmera pe creveti red cherry in Bucuresti.
Are cineva de dat la schimb creveti red cherry pe planta asta sa fie din Bucuresti??
Astept raspuns pe PM!
Daca stateai in Militari as fi luat eu donatia astazi dar stai cam departe si e cam greu cu deplasarea pe canicula de afara ca eu circul numai cu ratb-ul.
Cumpar molly, guppy, xipho si platy sau creveti red cherry sau alte specii de creveti in Bucuresti
Mai exista cineva pe aici in Bucuresti care sa mai aiba de vanzare creveti red cherry sau alte specii de creveti si speciile de pesti cum e guppy, molly, xipho si platy???
Astept raspuns pe PM!
Cumpar molly, guppy, xipho si platy in Bucuresti.
Deci nu mai e nimeni din Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare molly, guppy, xipho si platy ca sa imi vanda si mie??
Astept raspuns pe PM!!
Cumpar molly, guppy, xipho si platy in Bucuresti.
Mai exista cineva pe aici din Bucuresti care sa aiba de vanzare guppy, molly, xipho si platy sau nu are nimeni sa imi vanda si mie aceste specii de pesti???
Cine are de vandut il rog sa imi dea un PM!

Forum Index » Profile for acvarist » Messages posted by acvarist
Go to: