[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: acvarist
Forum Index » Profile for acvarist » Messages posted by acvarist
Cumpar guppy, molly, xipho,neoni,zebre si platy in Bucuresti.
As prefera ca guppy,molly,xipho sa aiba 4 cm si platy 5 cm.
Nu vrea nimeni din Bucuresti sa imi vanda si mie guppy,molly,xipho,neoni,zebre si platy sau nu mai are nimeni de vanzare???????
Astept urgent raspuns pe PM!!
Deci nu mai are nimeni din Bucuresti de vanzare guppy,molly,xipho,neoni,zebre si platy ca sa imi vanda si mie?????
Astept raspuns pe PM!
Va rog sa luati masuri cu userul Rolando care a postat de curand o donatie ca e un tepar, i-am dat mesaj pe privat ca vreau eu donatia si el mi-a raspuns la mesaj sa ii dau nr, i-am dat nr pe privat, si ma sunat ca sa ne intalnim sa imi dea donatia la 9:00 pm si cand m-am dus sa ma intalnesc cu el acest om nu era la locul stabilit, cand vreau sa il sun avea mobilul inchis si activata casuta vocala, si bine inteles mi-a luat cativa euro din abonament. Deci acest user posteaza in bataie de joc o donatie, il suna pe om dupa ce ii cere nr pe privat si nu vine la locul stabilit. Ca sa nu ia si altcineva teapa de la acest user ar trebui luat masuri.
Cu stima si respect, Cristi
Rolando wrote:Donez vivipari
2 x black molly
2 x xipho cu ochii rosii
1 pereche platy

Aveti grija ca aceasta persoana pare ar fi un mare tepar,ca trebuia sa ma intalnesc cu acest user sa iau donatia si si-a inchis telefonul mobil, ca i-am dat mesaj pe privat cu nr meu, si a actiivat casuta vocala,deci cine are abonanent ii ia cativa euro din abonament.
Va rog sa stergeti acest post cu donatia si sa luati masuri sa nu ia si altcineva teapa.
Deci acest user e si smecher ca posteaza o donatie,cere nr pe privat,il suna pe om si pe urma isi inchide mobilul si activeaza casuta vocala.
As vrea eu pestii.
Vezi ca ai un mesaj pe PM.
Nu vrea nimeni din Bucuresti sa imi vanda si mie guppy,molly,xipho,neoni,zebre si platy sau nu mai are nimeni de vanzare??????
Astept raspuns pe PM!!
Cumpar guppy,molly,xipho,neoni,zebre si platy in Bucuresti.
Nu vrea nimeni din Bucuresti sa imi vanda si mie guppy,molly,xipho,neoni,zebre si platy sau nu mai are nimeni de vanzare???????
Astept raspuns pe PM!!
Mai are cineva de vanzare guppy,molly,xipho,neoni,zebre si platy si sa fie mai aproape de sectorul 6 ca sa imi vanda si mie aceste specii de pesti????
Astept raspuns urgent pe PM!!
Cumpar guppy,molly,xipho,neoni,zebre si platy in Bucuresti.
Deci nu mai e nimeni pe aici online care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,neoni,zebre si platy ca sa imi vanda si mie???
Astept raspuns pe PM!!
As prefera ca guppy, xipho sa aiba 4 cm si platy 5 cm.
Deci nu mai e nimeni pe aici online care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,neoni,zebre si platy ca sa imi vanda si mie????
Astept raspuns pe PM!!
Cumpar guppy, molly, xipho, neoni,zebre si platy in Bucuresti.
As prefera ca guppy, xipho sa aiba 4 cm si platy 5 cNu
Deci nu mai e nimeni pe aici online care sa aiba guppy, molly, xipho,neoni,zebre si platy de vanzare ca sa imi vanda si mie?????
Astept raspuns pe PM!
Cumpar guppy, molly, xipho, neoni,zebre si platy in Bucuresti.
Mai e cineva online pe aici din Bucuresti care sa aiba de vanzare guppy, molly, xipho, neoni,zebre si platy???
Astept raspuns pe PM!
Cumpar guppy,xipho,neoni,zebre si platy in Bucuresti.
Mai e cineva online pe acest forum care sa aiba de vanzare guppy, xipho, neoni,zebre si platy sau nu mai are nimeni aceste specii de pesti in acvariul lui???
Astept oferte pe PM
Cumpar guppy, xipho,neoni,zebre si platy in Bucuresti.
Mai e vreun acvarist pe acest forum din Bucuresti care sa mai aiba prin acvariul lui guppy,xipho, neoni,zebre si platy si sa aiba si de vanzare, sau nu mai are nimeni aceste specii de pesti???
Astept mesaj pe PM!
As prefera ca guppy, molly, xipho sa aiba 4 cm si platy 5
Chiar nu mai are nimeni in acvariul lui guppy, molly, xipho, neoni,zebre si platy si sa aiba de vanzare????
Astept raspuns pe PM!
Schimb 30 de fire din planta Higrophyla Polysmera in Bucuresti pe guppy, molly, xipho,neoni,zebre sau platy.
Mai e cineva pe aici care sa aiba de dat la schimb guppy, molly, xipho, neoni, zebre sau platy???
Astept raspuns pe PM!
As prefera ca guppy, molly, xipho sa aiba 4 cm si platy 5
Mai e vreun acvarist pe aici care sa aiba prin acvariul lui guppy, molly, xipho, neoni, zebre si platy si sa aiba si de vanzare????
Astept raspuns pe PM.
Cumpar guppy, molly, xipho si platy in Bucuresti.
As prefera ca guppy, molly, xipho sa aiba 4 cm si platy 5 cm si sa fie din sectorul 6 sau mai aproape de acest sector.
Chiar nu mai e nimeni pe aici care sa aiba de vanzare guppy, molly, xipho si platy ca sa imi vanda si mie???
Astept raspuns pe PM!
As prefera ca guppy, molly, xipho sa aiba 4 cm si platy 5 cm si sa fie din sectorul 6 sau mai aproape de acest sector.
Nu mai are nimeni de vanzare guppy, molly, xipho si platy din sectorul 6 sau mai aproape de acest sector ca sa imi vanda si mie???
Astept raspuns pe PM!
Mai are cineva de vanzare molly, guppy, xipho si platy in sectorul 6 sau mai aproape de acest sector, sau nu mai vinde nimeni aceste specii de pesti???
Astept raspuns pe PM

Forum Index » Profile for acvarist » Messages posted by acvarist
Go to: