[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: TCRadu
Forum Index » Profile for TCRadu » Messages posted by TCRadu
referitor la testere pentru calitatea apei ce recomandati?
eu ma gandeam la JBL Easy Test 5 in 1 si/sau JBL Combi Set.
are cineva experienta cu acestea? pro / contra?
Multumesc
R.
Multumesc,
Cum ti-ai dat seama ca sunt plante de plastic? eu as vrea sa pun plante reale dar identice cu cele prezentate in imagini asa incat revin cu rugamintea daca pot fi identificate ....
R.
Cu siguranta e un bug, nu am facut nimic sa merit "aquamasterul" , l-am remarcat si eu , eventual pot fi categorisit deocamdata "aquablaster"...
Buna tuturor,
Am inceput sa lucrez la noul si primul meu proiect in acvaristica respectiv un "Acvariu Decorativ". Nu intentionez sa creez un biotop identic cu cel natural dpdv vizual ci mai degraba un acvariu decorativ care sa-mi incante ochiul.

In acest scop am achizitionat deocamdata un acvariu Aquael Aludekor Oval 120 (205 litri brut , 120x40x50 cm) echipat cu capac si sistem de iluminat compus din 2 tuburi de 39 w T5, un filtru extern Resun EF 1600 U, un incalzitor 300w.
Maine dau in lucru suportul pentru acvariu,
Pentru substrat m-am gandit la JBL Manado + Dupla Root, sugestii aici? intentionez sa am si ceva plante in acvariu dar nu excesiv, doar decorative, nu vreau sa ajung la injectie de CO2 si alte fineturi.
Inca ezit referitor la un decor 3D avand in vedere latimea relativ mica a acvariului meu (30 cm pe capete si 40 in punctul de maxim), poate sar peste rezumandu-ma la un autocolant albastru sau montez un 3D foarte subtirel in genul astuia: http://www.happypets.ro/ekol-decor-thin-plaskie-120x50-p-4084.html

Ceea ce as dori sa realizez este ceva apropiat de setup-urile din pozele atasate. Inca nu m-am hotarat care din ele. As aprecia enorm daca ma puteti ajuta sa identific plantele si pestii din fiecare din cele 3 imagini. In cazul in care imaginile nu sunt suficient de clare va rog urmati linkul : http://www.aquariumdesigngroup.com/index2.php?v=v1 unde apar mai clare imaginile.

Referitor la JBL Manado, mai am nevoie de pietris deasupra lui sau poate ramane doar Manado, ce se intampla daca e doar Manado la aspirarea lui pentru a-l curata de resturi ? nu va fi inghitit de aspirator?

Multumesc si astep cat de curand suportul vostru.

Radu

Salutare tuturor,
Ma numesc Radu , sunt din Zalau si de ceva vreme cochetez cu ideea de a-mi dota casa cu un acvariu decorativ. In acest scop m-am apucat de citit pe acest forum extrem de interesant de unde am luat deja o gramada de informatii si idei.
Prin bunavointa comunitatii voi incerca sa-mi mai clarific nedumeririle ramase pentru a putea avea un start bun al acvariului meu.

Forum Index » Profile for TCRadu » Messages posted by TCRadu
Go to: