[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ezatemi
Forum Index » Profile for ezatemi » Messages posted by ezatemi
Vand o butelie CO2 romaneasca, fabricata la Buzau, de 2 litri. Am achizitionat-o cu gandul de a o folosi ca rezerva. Nu am folosit-o deloc si o vand deoarece am constatat ca monstruletul de sub acvariu (20 litri) nu se va goli prea repede.
Data de fabricatie inscrisa pe butelie: 07/2008. Expira in 2018.
240 lei.
Cu atat am cumparat-o, cu atat o dau.
Rezolvat.
Au mai ramas butelia, reductorul si furtunul. 300 lei.
Rezolvat.
In urma unui upgrade (achizitionarea unui alt acvariu si a unui sistem CO2 complet), pun in vanzare o butelie pentru CO2 (1,5 kg), reductor JBL, furtun CO2 Dennerle si un difuzor Dupla, cu valva unisens. Acesta din urma suplineste si functia de bubble counter. 350 lei.
image

Uploaded with ImageShack.us
In urma unui upgrade (acvariu + accesorii), nu imi mai este de folos testerul de pH/CO2 Dennerle. 50 lei.
image

Uploaded with ImageShack.us
Sigur e fabricata in 2008?
Din cate vad eu, stanta "2018/05" este aplicata ulterior datelor originale inscrise de producator.
Daca data fabricatiei este cu adevarat 2008, pretul este excelent.
Pacat ca distanta este mare...
adriancalotescu wrote:Bine ai venit!!
Pune un incalzitor in acvariu ala pestii iti vor fi recunascatori.

Multumesc de primire, tie si tuturor.
Ca sa raspund indemnului tau: in camera unde tin acvariul se gaseste si cronotermostatul care controleaza centrala termica. Variatiile de temperatura in acea incapere sunt de la 22,75 la 23,25. Tinand insa cont de faptul ca acvariul are o oarecare inertie termica, temperatura din bazin variaza mult mai putin. Iar pentru neoni, o temperatura de 23 grade e suficienta.
George din Iasi. Posesor al un acvariu de 60 l. Iluminare: 2x15 w Osram 865. Filtrare: cascada Hailea. Incalzirea:...mediul ambiant (aprox. 23 grade C).
Populare: un banc de neoni (15).
Plante: microsorium pteropus (ce isi asteapta rabdator buturuga), pogostemon si, sa speram, blyxa japonica. Cam atat la capitolul plante. Fertilizare in substrat si in apa. Urmeaza o instalatie profi de CO2. Sper ca de data asta sa nu mai cresc ... alge.

Forum Index » Profile for ezatemi » Messages posted by ezatemi
Go to: