| Message |
|
|
bobesku wrote:Bun, in rest, ce sa-ti zic, ma faci sa-mi fac rodajul la noua masina
Tre' sa o "uzi" ca sa mearga bine
|
 |
|
|
Salut Cristi!
La dimensiunile date si grosimea sticlei, doar la o inaltime de 70 creste factorul de siguranta la very safe(4). Peste inaltimea asta, coboara la safe(3). Eu am factorul de siguranta 6, deci te las pe tine sa tragi concluziile.
Legat de gauri, eu le-as face pe fund, tocmai din considerentele scrise si de tine, iar pentru extra siguranta, as lipi o bucata de sticla, 20x10cm sa zicem, in zona respectiva si apoi as da gaurile.
|
 |
|
|
Astept ziua in care te vei satura de plantutele alea si vei ramane doar cu bolovanii.
Eu as mai baga 2-3 mai mari, pe langa cei existenti.
Care va fi prima familie introdusa in acvariu?
|
 |
|
|
|
Cat de mari sunt spatiile dintre striatiile laterale ? Mai e posibilitatea ca femela sa-i fi inghitit, din cauza unui factor de stres, mai ales daca e la primele depuneri.
|
 |
|
|
|
Chiar! Vei pune fundal 3d sau doar colant?
|
 |
|
|
|
Salut Gabi!
|
 |
|
|
Atunci trebuie sa fac munca de lamurire la Suceava
|
 |
|
|
Imi place cum ai intercalat pozele intre cuvinte, dar trebuia si o poza de ansamblu, in care sa se vada toti locatarii in acvariu.
Unde ai gasit Moori asa mari de vanzare?
Borleyi trimite-i la Bucuresti (zi-mi un pret)
|
 |
|
|
Sper sa ne incanti cu pozele. Sunt cu ochii pe tine 
|
 |
|
|
Ce-ti mai place sa pozezi de deasupra
Arata foarte bine, chiar si cu tevaraia in poze.
|
 |
|
|
Americanii au toti ceva special si de aia imi plac toti, dar din pacate, nu pot sa ii tin decat pe rand, cate o pereche. Urmatorii in "wishlist" sunt Hypsophrys nicaraguensis sau Archocentrus octofaciatus ( varianta electric blue).
For the record, cum se zice, pun doua poze de pe net cu speciile in cauza:
Jack by cdpross, on Flickr
This is a creature of mine by Brynja Eldon, on Flickr
|
 |
|
|
Fii fara frica, Porcu e cu ale lui: plante rosii, cu fotosinteza, micro - macro. Tropheusii ii cam tine in umbra
Xipho, moly, guppy... pestii copilariei! Si acum imi aduc aminte, cum cautam masculi de xipho cu sabia cat mai lunga
Acum au devenit banali, de multe ori subestimati in bazine "ciorba", in care nu-si arata adevaratul potential. Din cand in cand, ma incearca o idee sa fac un acvariu biotop pentru xipho, dar xipho verde, care e foarte greu de gasit in zilele noastre.
|
 |
|
|
Pozele le am, dar mai las sa se raceasca topicul 
|
 |
|
|
Nu ai nici o inclinatie spre Tanganyika?
|
 |
|
|
|
Desi eram curios cum o sa iti iasa un sarat cu dimensiunile astea, ma bucur ca ai ramas in ape dulci.
Pestii, aceiasi?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Sau si mai bine 965 de la OSRAM.
|
 |
|
|
|
Iti urez succes in a reusi sa tii o pereche Multispinosa si una Sajica in acvariu. Eu in acvariu de 100cm lungime nu am reusit. Al tau are 120cm lungime, deci cresc sansele, dar putin.
Sper sa ma insel, dar cred ca ar trebui un acvariu de minim 150cm lungime, cu cateva pietroaie inalte, care sa sparga campul vizual al perechilor, pentru a putea fi tinute in liniste.
|
 |
|
|
|
As prefera 2-3 femele pe la 6-7 cm sau un grup de 5-6 pui la minim 4cm.
Telefon: 0753 059 321
|
 |
|
|
vereb wrote:@pomi, daca mai pui multe poze cu sajica incepi sa ma imbolnavesti  , mai am putin si voi renunta sa startez malawi in favoarea costa rica sajica 
Eeh, atunci , ia de aici
Toti puii mutati sunt pusi la ingrasat si sunt toti in regula, mereu fomisti, iar cel care a ramas "amanet" cu parintii se rataceste singurel prin acvariu si se pare ca a decimat toata ponta, dupa eclozare, caci se pare ca perechea se pregateste sa depuna iar. Cum masculul are niste culori fenomenale in perioada asta, nu am rezistat fara sa trag cateva instantanee.
Cryptoheros sajica
Cryptoheros sajica
Cryptoheros sajica
Sper ca zilele astea sa prind si femela cu coloritul specific acestei perioade, care este diferit de coloritul care apare dupa eclozarea icrelor.
|
 |
|
|