| Message |
|
|
|
Felicitari! Imi place dermogenys pusilla. Un vivipar mai rar dar foarte haios.
In penultima poza e un firicel de planta firava care se intinde spre luciul apei.Coltul din stanga. Ce e?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Macrognatus era pestele meu preferat in copilarie. Imi placea cum se ingropa in nisip de se vedea doar nasucul.
E un vanator excelent de creveti se transforma intr o torpila si poate nimici in cateva secunde 100 creveti.
Ii place mul hrana vie si creste destul de mare. Daca l ai achizitionat o sa ti placa.
|
 |
|
|
|
Caut de ceva timp acest peste de suprafata. Il cunosc bine si mi ar placea sa il gasesc. In petshopurile din bucuresti nu l am mai vazut. Daca il are cineva de pe forum m a intereseaza cativa pui sau o pereche
|
 |
|
|
Am adaugat ceva plantute si astept sa prinda forma mossurile dupa care o sa mi iau mai multe specii de bolbitis.
|
 |
|
|
|
Da! mai ales la antipiretica care depinde de sezonul rece cand face semite.
Multumesc pentru incurajare.
|
 |
|
|
Silviu Man wrote:Un proiect interesant, si eu am in plan un multiplicator de moss. Succes! Nu am inteles ultima remarca, cea legata de acomodarea moss-ului la mediul submers?! La ce te referi?
Mossul colectat din natura de langa ape trebuie acomodat la conditiile din acvariile noastre. Nu doar de trecerea in submers dar si la temperatura mai ridicata. De ex chiar daca fontanis antipiretica se colecteaza direct din apa in acvariu trebuie acomodat treptat fiinca in natura e obisnuit la temperaturi reci.
|
 |
|
|
|
M am reapucat de acvaristica cu un dennerle 50 litri. In el vreau sa fac o colectie de moss.
Acvariu 50 litri cu lampa led 18 w
Filtru substrat resun conectat la un eheim 2028
instalatie co2
substrat: mediu filtrant seachem matrix acoperit cu nisip negru dennerle
Momentan ca moss am: Butterfly moss, Fissidens Grandifrons var. Planiccaulis, Callicostella sp. "Pancuraji", fontanis antipiretica gracilis, din pacate am doar cate 3 firicele din fiecare si deabea le am pus la adaptat au 2 saptamani. Urmeaza nano bolbitis si mini bolbitis, imi plac mult sper sa le gasesc.
Dupa ce se cicleaza acvariul si mai pun ceva plante o sa fac poze periodic.Mi a fost dor de acvaristica. Din experienta stiu ca am de asteptat mult pana se acomodeaza submers mossul si va incepe sa creasca daca am noroc.
Toate bune, Antonio!
|
 |
|
|
|
Ma intereseaza sa comand pt anul care vine Bolbitis heteroclita 'Difformis' - 'Short Form' / 'Mini' si Bolbitis heteroclita 'Cuspidata' - 'Micro' .
Aceste plante nu le am gasit pe la noi si m ar interesa un site serios care sa livreze in bucuresti in conditii optime.
Nu am comandat virtual din afara romaniei pana acum dar fiinca nu am alta varianta o voi face acum dar m ar interesa un site care sa aibe pe stoc si sa trimita cu curierul la domiciliu.
Multumesc anticipat !
La multi ani!
|
 |
|
|
|
ma intereseaza un stand la comanda alb
L51xl51xH105
0726860047
|
 |
|
|
|
Ecotech Radion nu am gasit in romania, am optat intr un final la o lampa dennerle trocal led de 18 w.
Acum ramane sa ma decid la dimensiunea bazinului. Un cub nano.
|
 |
|
|
|
Bolbitis heteroclita 'Difformis' - 'Short Form' / 'Mini'
si
Bolbitis heteroclita 'Cuspidata' - 'Micro'
Ma intereseaza cate un exemplar din fiecare.
|
 |
|
|
|
Pare mai mult pentru marin aceasta lampa din ce am vazut pe youtube.
|
 |
|
|
M ar interesa aceasta lampa.
http://www.indoorgardens.ro/iluminat-lampi/iluminat-led/modul-led-75w-cultilite-d
Vreau sa readuc acvaristica in viata mea si imi doresc sa fac un cub plantat cu creveti.
Ce lampi cu led imi mai puteti recomanda. Ma intereseaza sa scoata in evidenta plantele si pestisori.
|
 |
|
|
arata foarte bine! bravo 
|
 |
|
|
|
L140xl83xH65 sticla frontale 19mm-laterale15mm-fund dublu 15mm si 10 mm
Capac ventilat cu 10 coolere si luminat 6x54w t 5
Filtrare:
externa Jbl e 1500
eheim 2080
Sistem co2 controller dennerle si 2 buteli 8kg co2, reductor presiune jbl cu electrovalva jbl incorporat, reactor co2 aquamedic extern
Multicontroller dupla cu cablu de incalzire dupla, momentan controleaza doar lumina fiinca senzorul de temperatura este defect si trebuie schimbat.
150 litri substrat dupla
stand din teava si imbracat in pal
Totul se vinde la 3500 ron un pret modic avand in vedere calitatea intregului sistem.
pretul doar pt acvariu stand si capac 2000 ron
nimic nu este negociabil nu ofer transport sub nici o forma.
totul este functional si intretinut.
Tinem legatura prin mesaje pt interesati: sunt doar o saptamana pe luna in tara.
|
 |
|
|
|
pietrisul de 5-8 mm ca diametru este mult prea mare. As recomanda sa l schimbi cu unul de diametru de 1-2 mm.
|
 |
|
|
Felicitari! imi place mult planta plutitoare cum ai lasat o sa iasa la plimbare. 
|
 |
|
|
|
astept oferta, ma intereseaza noi. eventual un magazin care le are pe stoc
Multumesc!
|
 |
|
|
|
Controllerul afiseaza eroare E 02 c. problema este de 2 ani dar acum alarma nu mai sta pe silentios, din cand in cand in somnul profund se trezeste sa bipuie. Am zis gata. Cand am scos firul controllerului de la sursa si l am pus la loc a doua zi mi a afisat temperatura dar dupa 10 minute a inceput sa bipuie din nou.
Vreau un electronist care poate sa mi rezolve problema. Sper sa primesc o recomandare buna.
Nu stiu daca are o importanta dar la controller i am scos sonda de ph fiinca nu era compatibila sonda si am montat alt controller. Controllerul dupla acum il folosesc doar pt lumina si pompa de recirculare. Incalzitorul si chillerul nu le am mai folosit. Poate cauza si asta eroarea dupa un timp.
Multumesc anticipat!
|
 |
|
|