| Message |
|
|
|
Piese:
- 2 seturi de buretei
- 2 compartimente cu carbune activ
- 2 vase de filtrare
- suport cu ventuze pt filtru
- cap filtru cu defect rotor.
Astept PM sau tel: 0723.355.050
Sunt din Ploiesti
|
 |
|
|
|
Amandoi sunt blue snake skin si ii am de un an si ceva.
1 buc - ~ 13 cm - 130 RON
1 buc - ~ 10 cm - 90 RON
Ii dau pt ca nu prea stau acasa si nu pot sa le ofer conditiile optime.
Pun si poze cat pot de repede.
Sunt din Ploiesti.
Tel: 0723.355.050
|
 |
|
|
|
REZOLVAT !
Va rog sa inchideti topicul. Multumesc.
|
 |
|
|
|
Salut. Anuntul este valabil. Rezista fara probleme. E facut foarte bine, cu intarituri. Astept un semn.
|
 |
|
|
|
L=74 l=40 h=43
Este cel de la Madalin Dorobantu. L-am luat pt cineva, dar se pare ca nu se ocupa de el si e pacat sa nu fie la cineva care are intradevar nevoie si ii face placere sa-l tina.
Tel : 0723.355.050 sau PM
PS: Are decor din spuma.
|
 |
|
|
|
Salut moshu'. Te lasi de meserie sau faci upgrade? S-au cam uitat intalnirile din Ploiesti. Se pare ca nimeni nu mai are initiative d-astea. Bafta.
|
 |
|
|
|
Azi am primit banii de la tine. Daca e ok pentru tine luni o sa-ti trimit prin curier altii ca sa ajunga marti si sa nu mai fie probleme.
|
 |
|
|
|
Sorry. Sincer am rugat pe cineva sa-i puna la coletarie dar se pare ca n-a inteles. Iti trimit altii daca mai vrei prin coletarie anuntata.
|
 |
|
|
|
Poze ?
|
 |
|
|
|
Salut. Nu sunt "citit" in ale melcilor, dar vorbesc din propria experienta. Am acum doi melci pomaceea maturi care imi depun pe unde pot, de exemplu acum mi-au depus pe capac. Vreau sa-ti spun ca din cativa "coconi" mi-au iesit o gramada de melcisori decare acum incerc sa scap. Ideea e, cred eu sa ai o temperatura in acvariu cat mai mare (am acum 30grade) si de cateva saptamani vanez coconii ca sa-i arunc sa nu mai iasa melci. Poate crescatorii de melci iti pot spune mai multe.
|
 |
|
|
Mi-am luat deja kit-ul professional si butelia fara manometre (pt ca nu erau deocamdata) . Am reglat butelia la 1 bula /sec si se vad rezultatele. Plantele chiar pot spune ca au explodat. Despre reincarcarea buteliei pot spune ca eu cred ca daca voi face o reductie (desi aceasta se gaseste in plus la Ferplast pe site si daca o comand imi vine 100%) pot reincarca butelia. In cap e ca la un ventil de roata (comparatia asta mi-a venit  ) si cu o reductie facuta corect sau cu una cumparata imi incarc linistit butelia.
|
 |
|
|
|
Inca ceva. In Ploiesti kit-ul clasic costa 125 RON cu tva si contine tot.
|
 |
|
|
|
Ala clasic contine : bubble counter, furtun, reactorul casi cel de la professional, supapa si un bidon de plastic in care se combina 3 pliculete cu niste chestii care peroduc co2 (gen drojdie cu zahar)
|
 |
|
|
Dragosman wrote:Ne poti spune si la ce pret l-ai gasit?
Kit-ul este 275 RON
Butelia - 76.5 RON
Manometrele - aprox. 90 RON
|
 |
|
|
Salutare! Am vazut la Profipet in Ploiesti un sistem de CO2 de la Ferplast care mi s-a parut interesant. Se numeste Kit Energy CO2 Professional ( http://www.ferplast.it/en/pagina_4469.html ) si contine reductor de presiune, reactorul, bubble counter, o supapa si furtun. Se cumpara separat butelia si manometrele. Are cineva asa ceva?
[/url]
|
 |
|
|
La experienta voastra m-am gandit sa intreb inainte de a face ceva. Asa ca m-am linistit cu ideeile astea . Merci mult pentru ajutor 
|
 |
|
|
|
Butelia este in stare foarte buna si cum am spus a fost testata ani de zile cu gaz fara probleme. Pozele puse mai sus sunt de la una dintre ele care nu are reductia montata inca, dar am doua butelii cu ea pusa si acestea au fost testate.
|
 |
|
|
Va salut. Cum nu am mai gasit pe forum nimic legat de situatia asta, o sa va supun atentiei urmatoarea situatie:
Am mai multe butelii rusesti pentru voiaj (5 litri)
la care se poate monta asa ceva :
(am si unele cu reductia montata pe care le folosesc cu gaz de mai mult timp fara probleme). Am vreo doua butelii care nu mai au gaz si ma gandeam sa folosesc una pentru CO2 (bineinteles dupa aerisire in prealabil). A incercat cineva asa ceva? O sa pot folosi butelia asta?
Mentionez ca am reductor pentru ea.
|
 |
|
|
|
Sal. Eu am masina cam din 2 in doua zile in Buc, dar nu intra in Buc, pt ca sediul firmei unde lucrez se afla pe soseaua de centura langa Carefour Militari. Putem vb pe mess : apostolbogdan sau la tel: 0723.355.050
|
 |
|
|
|
Am o gramada de pui (vreo 6mm) iar aia mari depun in continuu, asa ca cine vrea sa-mi spuna.
|
 |
|
|