[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bociolan silviu mares
Forum Index » Profile for bociolan silviu mares » Messages posted by bociolan silviu mares
am vazut o groaza de aparate , butelii si combinatii care de care mai ciudate pt co2 , la ce este el bun ? pentru plante ?
nu-i inghesuiala , pentru ca sunt pui si au destul loc.
cine a mai avut labeo bicolor , poate sa-mi spun acu ce sa-i hranesc ,am acvariu de 50 de litri , cu 2 labeo bicolori , 2 kuhli , 2 moly, 2 xifori negri , 2 platy , 1 cory si 3 gupy , pt kuhli si cory folosesc niste pastile cu hrana de la tetra , dar nu pot sa-mi dau seama daca mai apuca si labeo sa manance , pentru ca ii vad mai tot tipul cum dau cu botul de peretii acvariului si nu pot sa-mi dau seama , daca mananca alge sau asta e comportamentul lor .
cine a mai avut labeo bicolor , poate sa-mi spun acu ce sa-i hranesc ,am acvariu de 50 de litri , cu 2 labeo bicolori , 2 kuhli , 2 moly, 2 xifori negri , 2 platy , 1 cory si 3 gupy , pt kuhli si cory folosesc niste pastile cu hrana de la tetra , dar nu pot sa-mi dau seama daca mai apuca si labeo sa manance , pentru ca ii vad mai tot tipul cum dau cu botul de peretii acvariului si nu pot sa-mi dau seama , daca mananca alge sau asta e comportamentul lor .
concluzia a fost dedusa din comportamentul unor membri/utilizatori ai acestui forum , iar denumirea stiintifico-fantastica , nu o cunosc , am fost la pet-shop am vazut niste pesti ce seamana cu anghilele si cand l-am intrebat pe vanzator cum se numesc mi spus ca sunt pesti "culi" , de aceea am si pus intrebarea pe forum ca sa inteleg despre ce e vorba , dar oberv ca lumea e pusa pe bascalie in forumul asta .
aha..... deci sa inteleg ca acest forum e bun de nimic .
linukl respectiv , ma duce in google .
ce puteti sa-mi spuneti despre pesti culi ? pot tine mai putin de 2 intr-un acvariu de vivipari capacitate 50 litri ?
Am onoarea sa va salut ! Sunt din braila , am citit tot felul de metode de schimb al apei , cum ca se lasa apa 2 zile in nsticle , cum ca se fierbe , multe si marunte . Ma gandesc ca pot gasi un sfat bun de la voi . Va multumesc anticipat !
multumesc de informatii !
l-a cumparat tata si cand a venit a zis :" iaute ce peste am gasit la pet shop " si cand il intreb cum se numeste ,imi zice ca a uitat , ma gandeam ca voi ma puteti ajuta .
cum se numeste aceasta specie de pesti ?
mersi mult de informatii , acum ceva vreme mia murit un cory si sunt sigur ca a murit de foame pt ca atunci cand ii hraneam toti erau la suprafata si nu lasa-u nimic sa ajunga pe fund plus de asta el a fost singurul care a murit deci nu pot spune ca a fost bolnav sau ca in acvariu a fost vre-o bacterie
am un acvariu de 50 de litri , o pereche de xifo negri , o pereche de platy, o pereche de gupy , un ancitrus si un cory , am inteles ca ii pot hrani cu niste pelete care se dizolva in timp si pe care ei le rontaie , cum se numesc acestea si de unde as putea sa le achizitionez ?
sa zicem un 30-40 de lei , mi-as dori ceva eficient , si sper sa-l gasesc ca n-am chef sa-l iau de pe net , inca un detaliu sunt din braila .
ce testere de ph si alte chimicale din acvariu imi recomandati ?
trateazal cu verde de malahit e super eficient
am onoarea sa va salut ! am 17 ani sunt din braila , ma numesc silviu si sunt un incepator in ale acvaristici . am un acvariu de 50 de litri cu o pereche de platy , o pereche de xifo negri , 2 masculi de guppy si o femela de guppy , 1 ancitrus si un melc ratacit .am si 2 plante care se dezvolta si fara lumina caci nu am lumina la acvariu , ci doar incalzitor si filtru intern.
am sa-mi mai achizitionez pesti,dar am zis mai intai de toate sa ma informez .toate cele bune !

Forum Index » Profile for bociolan silviu mares » Messages posted by bociolan silviu mares
Go to: