[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
despre labeo bicolori  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
bociolan silviu mares
Junior member
[Avatar]

IP:

cine a mai avut labeo bicolor , poate sa-mi spun acu ce sa-i hranesc ,am acvariu de 50 de litri , cu 2 labeo bicolori , 2 kuhli , 2 moly, 2 xifori negri , 2 platy , 1 cory si 3 gupy , pt kuhli si cory folosesc niste pastile cu hrana de la tetra , dar nu pot sa-mi dau seama daca mai apuca si labeo sa manance , pentru ca ii vad mai tot tipul cum dau cu botul de peretii acvariului si nu pot sa-mi dau seama , daca mananca alge sau asta e comportamentul lor .
Fiona
Junior member

IP:

daca dadeai un simplu search pe google, din primul link aflai totul despre ei, cu ce se hranesc, ca ajung la 15cm, ca traiesc in carduri si in acvarii de peste 200 l... si iti lua mai putin decat sa scrii povestea aici.
apropo, nu crezi ca e cam inghesuiala in 50 l?
bociolan silviu mares
Junior member
[Avatar]

IP:

nu-i inghesuiala , pentru ca sunt pui si au destul loc.
Technics
Member

IP:

In mod normal inainte sa cumperi pesti este recomandat sa te informezi despre condiitile care trebuiesc indeplinite, compatibilitati etc.
Cristi25
Member
[Avatar]

IP:

Am avut eu 2 labeo si le dadeam Tetramin,TetraFin Gold Luxury sau Tetra Variety ce gaseam ca aveam mai multe specii printre ei si mancau chiar bine.
I-am luat pui si pot spune ca iam adus la 10-11 cm in 1 an si cv cu cele mentionate mai sus. Dar in general dadeam Tetramin.

<-//-> Jurnal Discus 240 litri <-//->
<-//-> Jurnal Nano Shrimp Paradise <-//->

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: