[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Danezu
Forum Index » Profile for Danezu » Messages posted by Danezu

PS. nu este vorba de bani,dar sunt unele persoane care vor sa-si scoata parleala pe spinarea altora......Apropos,de 1 mil. imi cumpar vreo 10-15 buc. mici si din aia sigur se va alege o pereche!
Am vorbit cu persoana respectiva dar vrea 1 mil. lei pe ea........
Cred ca ma astept! Poate apare ceva pe forum!

Problema mare este ca si-a omorat masculul(perechea),ai mai auzit de asa ceva?
Poate gasesti ceva si pentru baietii mei
Azi mai am o promisiune de o femela,dar din pacate are cam 30 cm Sper sa nu iasa cu scantei!
Revin cu amanunte daca o s-o cumpar!
Sper sa nu-mi iau injuraturi :-) Sunt in jur de 160.000 lei o punga la (600.000 kg)mega image! Ai mie nu mananca de loc asa ca nu te risca!
koala wrote:
koala wrote:... pa™ vremurile alea biblice , cand Samson o stapanea pe Delilah si se impreunau spasmodic, umpland Oboru' da™ pui pa™ care nimeni nu-i vroia, ei bine, pe vremurile alea, mai era un user care tinea astronotusi ...

@ Danezu :

... mi-am adus aminte despre cine era vorba ... cxarol il cheama si a deschis [ el sau un prieten de-al sau ] un magazin de pesti, pe undeva pe langa Podul Grand - Calea Grivitei ... tre 'sa cauti prin forum, ca s-a vorbit de treaba asta la un moment dat ... am gasit !

PS : ... se vede treaba ca, desi am o oareshce "intarziere", nu sunt chiar iremediabil "dus" ...

Multumesc pentru ajutor, dar daca o sa cumpar altii mici, trebuie s-o iau iar de la inceput, nu cred ca o sa se inteleaga cu astia pe care ii am acum.
O sa trec si pe la magazinul asta sa vad poate gasesc ceva mai maricei !
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=1&pos=1

Am mai pus niste poze recente + ansamblu.
Ce spuneti?
Nu cred,dupa parerea mea,asa stau si ai mei acum. Am observat ca stau in pozitia asta de cand tot sapa gropi si spala pietre :-) Probabil ca obosesc! :-)
Daca le dau o bucata de inima imediat vin la haleala!
Astept ca oricum nu am ce face :-)
Daca gasiti vreo femela ar fi nemaipomenit de bine!

PS. asa am crezut si eu ca am o pereche,dar cand au intrat in calduri am fost foarte dezamagit smilie
Merci!

O sa incerc si cu peste,dar mai intai o sa tai si mai marunt crevetii aia,poate asa o sa-i inghita!
Da,vorbim de acelasi lucru :-) .Numai ca ai mei scuipa pielita aia de la suprafata si mananca doar carnea. Iar daca ma chinui sa-i curat un pic nu mai ramane mare lucru din bietul crevete!
Si ai tai scuipa pielite sau mananca tot 100%?
razvan wrote:pacat ca nu ai bagat si o imagine de ansamblu.

Am facut pozele,dar din pacate de 2 zile nu le pot incarca pe site!
Stii cumva ce se intampla?
Cum le-ai dat creveti decorticati? Ai mei nu vor sa manance,scuipa tot afara! Am incercat sa-i tai in bucati,i-am fiert,am incercat tot ce se putea,dar nimic.
Din pacate nu prea am timp,dar o sa incerc saptamana asta sa pun si niste poze cu tot bazinul!
OSCARI

Cei 2 oscari (masculi ) Fericiti si sanatosi in 260 litri apa!
Filtrare : Fluval 404
Bazin : 120X40x65

Poate are cineva o femela si vrea un mascul la schimb
Ok,merci pentru sfat,am postat un anunt,acum am de asteptat :-)
Nashpa!

Ok,merci!
Eu cred ca acolo nu costa mai mult de 10$......plus ca o gasesti la orice magazin de electrice sau la orice supermarket!
Imi pare rau pentru ce ai patit cu icrele!
Am si eu o veste proasta,cei 2 oscari pe care ii am sunt masculi amandoi
Acum 2 zile s-au batut barbateste(pentru delimitarea spatiului),iar acum sunt din nou prieteni Am vazut papilele si le-am confruntat cu cele din pozele tale! Am ajuns la tragica concluzie ca sunt baieti amandoi!
Singura solutie ar fi sa gasesc sa schimb unul din ei cu o femela! Sa vad cine are una de 18-20 cm.........
In cazul in care nu gasesc,crezi ca vor rezista impreuna? Adica nu vreau sa raman doar cu unul smilie (cel mai bataus)
Salut,
mai este de actualitate?
Poti da mai multe detalii? Marime,varsta,varietate? Eventual daca sunt pereche!
Apa o schimb cam 100 litri pe saptamana,nu au dat semne ca nu le-ar conveni. Sunt jucausi,alearga,adica se comporta ca niste pesti sanatosi :-)
Au pietre plate,dar ei au ales sa faca groapa.... fiecare cu gusturile lui
Cei 2 hoplo ajuta la curatenie,chiar sunt multumit de ei,nu mai raman resturi de haleala pe jos! Cu timpul o sa-i fac cadou,dar sunt prea mari ca sa am cui sa-i dau
Oricum,azi au inceput sa manance mai bine! Cred ca le-a trecut cheful de harjoneala!

Forum Index » Profile for Danezu » Messages posted by Danezu
Go to: