| Message |
|
|
Merci,o sa astept!
PS. nu este vorba de bani,dar sunt unele persoane care vor sa-si scoata parleala pe spinarea altora......Apropos,de 1 mil. imi cumpar vreo 10-15 buc. mici si din aia sigur se va alege o pereche! 
|
 |
|
|
Am vorbit cu persoana respectiva dar vrea 1 mil. lei pe ea........
Cred ca ma astept! Poate apare ceva pe forum!
Problema mare este ca si-a omorat masculul(perechea),ai mai auzit de asa ceva?
|
 |
|
|
Poate gasesti ceva si pentru baietii mei
Azi mai am o promisiune de o femela,dar din pacate are cam 30 cm  Sper sa nu iasa cu scantei!
Revin cu amanunte daca o s-o cumpar!
|
 |
|
|
|
Sper sa nu-mi iau injuraturi :-) Sunt in jur de 160.000 lei o punga la (600.000 kg)mega image! Ai mie nu mananca de loc asa ca nu te risca!
|
 |
|
|
koala wrote:
koala wrote:... pa™ vremurile alea biblice  , cand Samson o stapanea pe Delilah si se impreunau spasmodic, umpland Oboru' da™ pui pa™ care nimeni nu-i vroia, ei bine, pe vremurile alea, mai era un user care tinea astronotusi ...
@ Danezu :
... mi-am adus aminte despre cine era vorba ... cxarol il cheama si a deschis [ el sau un prieten de-al sau ] un magazin de pesti, pe undeva pe langa Podul Grand - Calea Grivitei ... tre 'sa cauti prin forum, ca s-a vorbit de treaba asta la un moment dat ... am gasit !
PS : ... se vede treaba ca, desi am o oareshce "intarziere", nu sunt chiar iremediabil "dus"  ...
Multumesc pentru ajutor, dar daca o sa cumpar altii mici, trebuie s-o iau iar de la inceput, nu cred ca o sa se inteleaga cu astia pe care ii am acum.
O sa trec si pe la magazinul asta sa vad poate gasesc ceva mai maricei ! 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nu cred,dupa parerea mea,asa stau si ai mei acum. Am observat ca stau in pozitia asta de cand tot sapa gropi si spala pietre :-) Probabil ca obosesc! :-)
Daca le dau o bucata de inima imediat vin la haleala!
|
 |
|
|
Astept ca oricum nu am ce face :-)
Daca gasiti vreo femela ar fi nemaipomenit de bine!
PS. asa am crezut si eu ca am o pereche,dar cand au intrat in calduri am fost foarte dezamagit 
|
 |
|
|
Merci!
O sa incerc si cu peste,dar mai intai o sa tai si mai marunt crevetii aia,poate asa o sa-i inghita! 
|
 |
|
|
|
Da,vorbim de acelasi lucru :-) .Numai ca ai mei scuipa pielita aia de la suprafata si mananca doar carnea. Iar daca ma chinui sa-i curat un pic nu mai ramane mare lucru din bietul crevete!
Si ai tai scuipa pielite sau mananca tot 100%?
|
 |
|
|
razvan wrote:pacat ca nu ai bagat si o imagine de ansamblu.
Am facut pozele,dar din pacate de 2 zile nu le pot incarca pe site!
Stii cumva ce se intampla?
|
 |
|
|
|
Cum le-ai dat creveti decorticati? Ai mei nu vor sa manance,scuipa tot afara! Am incercat sa-i tai in bucati,i-am fiert,am incercat tot ce se putea,dar nimic.
|
 |
|
|
|
Din pacate nu prea am timp,dar o sa incerc saptamana asta sa pun si niste poze cu tot bazinul!
|
 |
|
|
OSCARI
Cei 2 oscari (masculi  ) Fericiti si sanatosi in 260 litri apa!
Filtrare : Fluval 404
Bazin : 120X40x65
Poate are cineva o femela si vrea un mascul la schimb 
|
 |
|
|
|
Ok,merci pentru sfat,am postat un anunt,acum am de asteptat :-)
|
 |
|
|
|
Nashpa!
Ok,merci!
|
 |
|
|
|
Eu cred ca acolo nu costa mai mult de 10$......plus ca o gasesti la orice magazin de electrice sau la orice supermarket!
|
 |
|
|
Imi pare rau pentru ce ai patit cu icrele!
Am si eu o veste proasta,cei 2 oscari pe care ii am sunt masculi amandoi
Acum 2 zile s-au batut barbateste(pentru delimitarea spatiului),iar acum sunt din nou prieteni  Am vazut papilele si le-am confruntat cu cele din pozele tale! Am ajuns la tragica concluzie ca sunt baieti amandoi!
Singura solutie ar fi sa gasesc sa schimb unul din ei cu o femela! Sa vad cine are una de 18-20 cm.........
In cazul in care nu gasesc,crezi ca vor rezista impreuna? Adica nu vreau sa raman doar cu unul  (cel mai bataus)
|
 |
|
|
|
Salut,
mai este de actualitate?
Poti da mai multe detalii? Marime,varsta,varietate? Eventual daca sunt pereche!
|
 |
|
|
Apa o schimb cam 100 litri pe saptamana,nu au dat semne ca nu le-ar conveni. Sunt jucausi,alearga,adica se comporta ca niste pesti sanatosi :-)
Au pietre plate,dar ei au ales sa faca groapa.... fiecare cu gusturile lui
Cei 2 hoplo ajuta la curatenie,chiar sunt multumit de ei,nu mai raman resturi de haleala pe jos! Cu timpul o sa-i fac cadou,dar sunt prea mari ca sa am cui sa-i dau
Oricum,azi au inceput sa manance mai bine! Cred ca le-a trecut cheful de harjoneala!
|
 |
|
|