| Message |
|
|
|
Vandut! Se poate inchide!
Multumesc.
|
 |
|
|
1000 Ron (10.000.000 lei) ultimul pret(nediscutabil).
ULTIMA oferta! 
|
 |
|
|
|
Adica 11.099.000 mil. :-P
Esti curios sau vrei sa cumperi?
|
 |
|
|
|
1.199 - pret de vara! :-)
|
 |
|
|
|
Pret nou: 1.249 ron
|
 |
|
|
Cum spune si titlul, acvariu de 300 l din geam de 8 cm (laterale), cu intaritura, fund de 10 cm,(120 x 70x 40) filtru Fluval 404 cu toate accesoriile,incalzitor Hagen 300W, capac original Hagen Light-GLO cu 2 neoane de 120cm power glo si plant glo, masa din pal negru cu locase pentru filtru si alte ustensile, plante, 23 sumatrani sanatosi si frumosi, 3 cory, 4 ancistrusi, 2 mopani mari, pietris,etc.
Totul este in perfecta stare de functionare. (poze pe mail sau in galerie Danezu).
PRET: 1299 RON
TEL: 0743.107660 (Daniel)
MAIL: daniel.milea@rdslink.ro
PS: este perfect pentru cineva care isi doreste totul de-a gata 
|
 |
|
|
|
Rezolvat!
|
 |
|
|
Hai ca vorbim pe PM. 
|
 |
|
|
Ai PM 
|
 |
|
|
Astept! :-) Ce pot face altceva? Poate pana la urma am si eu noroc de o pereche! 
|
 |
|
|
|
Eu vreau si rosii sau clasici,conditia este sa fie la marime.....
|
 |
|
|
|
Din pacate nu vreau! Prefer 2-3 echinodorusi mari sau oricum niste plante pentru un acvariu de 1,2m lungime!
Merci de oferta!
|
 |
|
|
Din pacate,am ramas doar cu un oscar
Ieri dimineata aveam 2 oscari fericiti,mancau bine se jucau,iar seara am gasit unul mort(posibil femela).....Motivul necunoscut,nu a dat nici un semn ca ar fi bolnav,nu a mancat in exces,chiar sapase groapa in pietris.
Daca are cineva 1-2 oscari de 26-28cm in plus pentru a forma iar o pereche as fi foarte fericit. Daca nu gasesc,voi fi nevoit sa-l dau pe cel ramas 
|
 |
|
|
|
ori cu plante,ori alti pesti. Eventual caut 1 sau 2 oscari la ~ aceeasi marime. Cred ca este mascul dupa comportament!
Astept PM.
PS. Il dau numai la cei care au acvariu mare(incapator).
|
 |
|
|
N-am gasit femela pana acum, dar am totusi o vaga impresie ca sunt pereche
Mai astept, poate depune asa-zisa femela ! Daca nu, am mai multe promisiuni de la colegii de pe forum !
A propos, pe la ce varsta ai inceput sa le dai o singura masa pe zi ?
Ai mei, deja nu mai mananca seara decat foarte putin !
|
 |
|
|
Carja Ioan wrote:Salut!
Nu se sparge sticla la contactul cu apa fierbinte? Eu am umplut bazinul de 50 L pänä la marginea de sus si am incälzit apa treptat pänä la 50°C, ca sä nu aparä diferente de dilatare a sticlei. Am folosit termoplonjor alimentat cu tensiune printr-un termostat de putere, in lipsa cäruia trebuie supravegheatä temperatura ca sä nu creascä excesiv. Cred cä in cazul punctelor albe, (gris) s-ar putea sä fie necesarä ridicarea temperaturii la 60°C ?!?!?! Stie cineva mai bine? Viermisorii albi de care voiam sä scap eu au adormit abia pe la 48-50°C !!!
Salut!
Cand m-am referit la apa clocotita - era vorba de ~ 35-45*C  (adica o temperatura mult mai mare decat cea normala),nicidecum la 50-60. Oricum sticla de 10 si mai groasa nu crapa la 50*c.
Scuze ca n-am specificat asta de la inceput........
|
 |
|
|
@ciprian_sb: Sfatul meu,citeste foarte bine si cu atentie marita articolul lui Koala despre oscari,crede-ma ca n-ai sa gasesti altul mai bun si in limba materna!
In primul rand scoate oscarii intr-un bazin mai mic si fa-le tratament,e mult mai simplu.Pune apa clocotita in acvariul mare timp de 6-7 zile ca sa scapi de gris(asta dupa ce nu mai ai nici o vietate in el  ).Sau tine incalzitorul la maxim.
Exact ce ai patit tu,am patit si eu pe la inceputul anului(faza cu grisul).
Nu trebuie sa disperi,oscarii sunt super puternici si daca sunt tratati cum trebuie scapa fara probleme.
La faza cu schimbatul apei - cumpara 2 butoaie de 60-80 litri si tii apa in ele timp de 5-6 zile.Astfel ai apa buna in fiecare saptamana 
|
 |
|
|
Si ai mei s-au linistit de cateva zile,mai precis de cand am 24*-25* in acvariu. Nu se mai bat nu se mai alearga,merg unul langa altul ca doi vechi prieteni
Probabil ca temperaturile ridicate din timpul verii ii fortau sa-si arate papilele  si sa se harjoneasca.
PS: poate avem totusi noroc de perechi! 
|
 |
|
|
Merci!
Hai sa vezi faza tare,cred ca am o pereche! Din acvariu se vede la unul ceva de genul [ mic] care este mascul(de fapt eram sigur ca este mascul dupa "s" si gura cascata),iar la celalalt peste pare o chestie rotunda mai mare un pic. Problema este ca si pe asta,din urma,l-am vazut cu gura deschisa larg. Dar face chestia asta cand spala pietrele si sapa gropi!  (adica comportament de femela?)
Cand o sa stea si ei mai linistiti poate reusesc sa le fac o poza si s-o postez pe net!
|
 |
|
|
|
@Koala,am si eu o intrebare,poate care o sa intereseze si pe alti posesori de oscari:
Papila genitala la masculi este undeva pe la mijlocul pestelui si la femela mai spre coada?Sau poate sa difere de la caz la caz?
Asta ca sa fiu sigur 100% ca ai mei sunt masculi! Au papila(nu este vizibila in exterior acum) in aceeasi zona,adica pe la mijloc.Se poate vedea,totusi,zona de unde iese :-)
|
 |
|
|