[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Albert
Forum Index » Profile for Albert » Messages posted by Albert
bine ai venit...parerea mea e ca ar trebui sa pui niste plante adevarate...nu sunt foarte foarte scumpe iar pestii se vor simti mai bine
pestii pot sta destul de mult fara mancare...cand am primit cativa dintre pestii mei cel care mi daduse nu ii mai hranise de cateva saptamani
bine ai venit!
kirucd wrote:
Albert wrote:chiar acum te vad punand capacul arata foarte bine acvariul

Adica lampa suspendata

lampa suspendata...mie imi parea ca seamana a capac)
chiar acum te vad punand capacul arata foarte bine acvariul
bine ai venit
Hoplosternum Thoracatum este sigur am si eu unul dar putin mai mic decat al tau
bine'ai venit
ma bucur ca pot sa vad acvariul online, este foarte frumos tine-o tot asa!
multumesc de raspunsuri...ii mai las separati atunci deoarece tin si la santiar dar si la dempsey si nu vreau ca vreunul din ei sa dea coltu'
bun venit
abia astept sa vad acvariul online bravo, ai facut o treaba excelenta...si foarte multi bani investiti:O
pe forumul acesta intru de cand m-am apucat de acvaristica...de aici stiu cam tot ce stiu despre pesti doar ca n'am indraznit sa fac cont
Salutari, de curand am primit un sanitar de la o cunostinta si as vrea sa stiu daca pot sa-l bag intr-un acvariu unde mai am 3 jack dempsey(Cichlasoma octofasciatum) destul de mici.Am zis sa intreb aici si sa nu risc sa il bag acolo si sa se formeze vreun razboi.
Multumesc anticipat
Salut tuturor, numele meu este Albert si sunt din Pitesti.Sunt destul de nou in acvaristica(de aproape o luna) asa ca daca voi posta intrebari mai stupide sper sa nu va deranjeze)
Am 2 acvarii- unul de vreo 10l iar altul de 30.In cel de 30 am un filtru(nu stiu exact marca) iar in cel de 10 voi adauga cat de curand.
Sper sa ne intelegem!

Forum Index » Profile for Albert » Messages posted by Albert
Go to: