[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Beos
Forum Index » Profile for Beos » Messages posted by Beos
Nu ma refer la aripiaore.Banuiesc ca ai vazut cum arata un scalar.Are doua "cozi" care atarna dupa el acele cozi sunt foarte lungi si uneori se murdaresc dupa cum spuneam.
Dupa cum bine stim cu totii,in apa de la robinet este foarte mult clor.Am inteles ca acest clor nu le face deloc bine pestilor.La inceput am avut o solutie pe care o puneam in apa pentru a scoate clorul.Ieri,am fost la un pets-shop si vanzatoare mi-a recomandat albastru de metil.Este bun pentru scoaterea clorului din apa ? Inca nu am cumparat !
Salutare ! Am si eu o problema legata de scalarul meu. Au inceput sa-i creasca foarte mari acele "cozi" ! Nu stiu daca e de bine sau e de rau.Cineva mi-a spus ca daca i le scurtez nu pateste nimic.Partea cea mai proasta este ca se aduna foarte multa mizerie pe ele.Ce pot sa fac ?
Salutare tuturor! Sunt incepator in acvaristica si de aceea am decis sa intru pe acest forum pentru a gasi raspuns la intrebarea mea.Mi-am cumparat un filtru intern BOYU SP-602E dar inca nu stiu cum trebuie montat.Mai exact nu stiu cum trebuie sa stea acea teava cu gauri.Deasupra sau in interiorul acvariului (in apa) ?
Cand am cumparat filtrul,vanzatoarea mi-a spus ca nu mai am nevoie de acel filtru extern pentru oxigenarea apei ( cel cu furtun si burete la capat care scoate bule de aer) deoarece acest filtru intern ofera si bule pestisorilor mei. Banuiesc ca acele bule ar fi trebuit sa iasa pe teava cu gauri dar la mine nu iese nici o bula . Ce sa fac ?

Aveti si o poza cu filtrul putin mai jos .

image

Forum Index » Profile for Beos » Messages posted by Beos
Go to: