am facut o greseala mare. acum juma de an m`am hotarat sa-mi fac acvariu. zis si facut....am mers am luat acvariu de 54L Juwel (filtru, incalzitor, termometru si pompa de aer cu 2 orificii ),are rama din plastic si capac cu neon de 15W , in fine si pana acu 3 zile l`am tinut prin debara. nestiind cum se procedeaza am mers in obor si am luat pesti ... vin acasa si instalez acvariul....si pun pesti. DA STIU ... SUNT PROST. ----> am realizat si eu dupa ce am citit posturile de mai sus ca trebuia sa-i fac ciclare dar ....acu am apa laptoasa (cred ca se numeste sindromul de acvariu nou mai pe romaneste). in prima faza am crezut ca filtrul nu face fata si am mai luat unu (d`ala cu burete galben made in taiwan cred

) care am inteles ca nu prea dau rezultate nici astea dupa cate am citit plus solutii TetraAqua Bactozym(capsule) si Clorocid si am crezut ca rezolv situatia dar nimic. acum intrebarile sunt: cum pot sa grabesc ciclarea fata de cele 3 saptamami care sunt indicate ? vre`o solutie care ajuta? de la ce firma? bineinteles ca pestii o sa ii pun intr-un acvariu provizoriu.....sau ii duc la un vecin. si care e faza cu bacteriile alea din filtru? cum arata?