Salutare tuturor! Imi place noua prezentare a Site-ului, nu stiu cand ati schimbat-o pt. ca nu am mai intrat de FFF. mult timp

.
Ce mai e nou? ce ati mai facut? cu ce va mai laudati? si cel mai important sper ca nu mai sunteti suparati pe mine! Apropo treaba cu rasinile am rezolvat-o!
De cand nu am mai postat mi-am mai luat niste discusi, Cobalt 3 la numar f. frumosi si deja s-a ales o pereche. Cat despre ceilalti nu am reusit sa-i inmultesc din cauza ca nu am spatiu, dar sper sa rezolv si acest neinconveniet. Problema este, ca tot timpul tb. sa apara cate una,
OK am intr-un acvariu de 150l ,5 discusi la vreo 8luni f. bine dezvoltati...... 3 dintre ei, ceilalti 2 cam iau bataie si mananca mai putin, dar nu asta e problema ce-a mai spinoasa,treaba este ca la 2 dintre cei mai mari discusi le apare din cand in cand pe piele niste puncte albe care cresc cam 0,3cm in diametru si 0,5cm lungime si apoi cad,dispar nu stiu exact ce se intampla dar pestii se simt f. bine mananca nu isi schimba culoarea,practic nu pare sa ii deranjeze deloc.Ii hranesc cu o mixtura facuta de mine cu inima de vita+carne de artemia bine spalata+morcov ras+usturoi+Tetra si Sera-Discus.Am uitat; discusii sunt crescuti de mine de la 2,5luni, chestiile aste au aparut cu o luna in urma,de cand tot apar si dispar pe piele, pe linia mijlocie, la baza innotatoarei abdominale, in regiunea stomacului.
Ce ar putea sa fie si cum as putea s-ai tratez?sper ca v-am dat toate detaliile, ca sa puteti pune un diagnostic!

Sper ca nu am cerut prea multe de la prima Italnire?BAFTA!