[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razec
Forum Index » Profile for razec » Messages posted by razec
Ce fel de artemia? oua sau carne de artemia matura congelata?
Daca te aranjeaza 10 dolari kg pt oua si 7 dolari pt artemi matura.
Maine seara voi fi in Bucuresti ,daca vrei vb. la un tel. 0726214866.
Iti pot aduce cam tot ce vrei tu,mai putin Nmbochromis Fuscotaeniatus (sigur nu e Polistigma).Preturile pt. maturi sunt de 10 dolari/bucata, pt. juniori 8,iar pt. pui mici 2-3cm cam 4 dolari.
Daca mai vrei si altceva din cichlide africane poti sa-mi scrii pe PM. si iti voi da si nr.de tel. :ok:
Hristos a Inviat! Sergiulica, si eu care te asteptam sa vii de acasa cu conurile alea
Vreau OSMOZOR!!! bineinteles, sper ca e la acelas pret .Ma intereseaza cati litri distileaza si in cat timp.
Excrescentele alea sunt de cand ne-am uitat noi pe net.Nu cred ca se sparg, dispar si lasa o mica eroziune care mai persista cateva zile.Pt. ca sa se sparga ar tb. sa se umfle dar nu se intampla asa ceva,arata cam cum arata o Lerneea, filamentoasa atarnand,asta daca ai vazut Lerneea la Negivan, avea la Bosemani,pana a observat Vlad si i-a spus, dar nu cred ca este si cazul meu,asta sa-r trata mai usor.
Sper ca te-am mai lamurit, mai vb. despre osmozor,neaparat!
O boala mai ciudata ca asta nu am vazut, pe pielea unui discus apar niste puncte albe ca niste cosuri care cresc cam 1mm diam.si cam 2mm lugime in numar de 3-4 pe o parte si pe cealalta in diferite locuri, dupa care dispar si apar din nou in alte locuri.
Nu am indrodus nimic nou in acvariu ii hranesc cu o mixtura facuta de mine, temp. e de 29c, pH 7 fac schimburi de apa de 2 ori pe saptamana.Acvariu are 150l, cu 5 discusi, 2 Echinodorusi plantati in ghivece, un filtru extern,o ponpita interna si un vibrator mai mult nimic.
Din cei 5 discusi doar unul e afectat de boala sper sa nu se extinda. Am incercat un tratament cu Metronidazol 2 pastile la 40l, nici un rezultat! :nervos:
Sper sa ma puteti ajuta cum ati facut si pana acum.Multumesc anticipat!! :ok:
Mare atentie! la Verdele Malachit este CANCERIGEN!!!!. NU il mai folosi niciodata in nici un tratament. Temperatura de 28c ,sarea mare de bucatarie si sifonarea substratului mai des, este combinatia perfecta pentru combaterea grisului.Evita supraaglomerarea si hranirea cu Tubifex/Chironomus :ok:
Mercy Lukaboy!....... dar discutia ramane deschisa si se pare neatinsa
Sal.Pushico in primul rand cataracta este o boala a batranetii si nu cred ca este cazul platicii tale, in al 2-lea rand cataracta este o boala incurabila la om cat si la restul animalelor,nu este contagioasa,nu o deranjeaza decat putin la vedere,pe ea ,cat si pe tine,observ,. Dar poate fi si alt ceva o infectie mai veche trecuta cu vederea care sa agravat putin,sau mai probabil pH-ul acid din acvariul tau combinat cu schimbul radical al mediului. Cu Rivanol unguent poti incerca o aplicare locala,dar pestele tb. separat pt. un tratament eficient.Mai poti incerca cu Ocuvite Lutein pastile 1 la 20l, sau Cloramfenicol injectabil 1 flacon la 50l, pt.toti pestii tai .BAFTA!!!
Salutare tuturor! Imi place noua prezentare a Site-ului, nu stiu cand ati schimbat-o pt. ca nu am mai intrat de FFF. mult timp .
Ce mai e nou? ce ati mai facut? cu ce va mai laudati? si cel mai important sper ca nu mai sunteti suparati pe mine! Apropo treaba cu rasinile am rezolvat-o!
De cand nu am mai postat mi-am mai luat niste discusi, Cobalt 3 la numar f. frumosi si deja s-a ales o pereche. Cat despre ceilalti nu am reusit sa-i inmultesc din cauza ca nu am spatiu, dar sper sa rezolv si acest neinconveniet. Problema este, ca tot timpul tb. sa apara cate una,
OK am intr-un acvariu de 150l ,5 discusi la vreo 8luni f. bine dezvoltati...... 3 dintre ei, ceilalti 2 cam iau bataie si mananca mai putin, dar nu asta e problema ce-a mai spinoasa,treaba este ca la 2 dintre cei mai mari discusi le apare din cand in cand pe piele niste puncte albe care cresc cam 0,3cm in diametru si 0,5cm lungime si apoi cad,dispar nu stiu exact ce se intampla dar pestii se simt f. bine mananca nu isi schimba culoarea,practic nu pare sa ii deranjeze deloc.Ii hranesc cu o mixtura facuta de mine cu inima de vita+carne de artemia bine spalata+morcov ras+usturoi+Tetra si Sera-Discus.Am uitat; discusii sunt crescuti de mine de la 2,5luni, chestiile aste au aparut cu o luna in urma,de cand tot apar si dispar pe piele, pe linia mijlocie, la baza innotatoarei abdominale, in regiunea stomacului.
Ce ar putea sa fie si cum as putea s-ai tratez?sper ca v-am dat toate detaliile, ca sa puteti pune un diagnostic!
Sper ca nu am cerut prea multe de la prima Italnire?BAFTA!

Forum Index » Profile for razec » Messages posted by razec
Go to: