[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ferdy
Forum Index » Profile for ferdy » Messages posted by ferdy
Tomk wrote:Guppy ,Molly,Xifo,corydoras,,zebre,neoni,Platy(are fata lui Mickey Mouse pe coada).Gurami si mai sunt,poti sa-i iei de la orice petshop ,mai e si somnul de sticla cum au zis si cei de mai sus.

Care sunt cei mai reproductivii? Vreau sa imi achizitionez niste Guppy, am facut rost de un avcariu de 12L, urmeaza sa imi achizitionez si pompe, filtre!
Am citit ca specia Guppy, se reproduce cel mai repede, undeva la o temperatura de 24-26 deci..? Ce sa aleg, doresc pentru prima data doar o specie!
Cati pesti pot adauga in acvariul de 12L ? Necesita capac ceva..? Iluminat..?
Cat de des trebuia schmbata apa pentru Guppy? Cum se procedeaza?
Disciponel wrote:Daca dai un "search" pe youtube....cu titlul..."fish for beginners" o sa vezi ca sunt multe filmulete care sa te lamureasca....

P.S: Nici "Goagal-ul" nu dezamageste la capitolul asta.

Aveti idee de unde pot achizitiona acest peste "Ghost Catfish" ? Il poti gasi si prin petshop-uri sau..?
Puteti sa imi lasati niste poze sau macar denumirile de pesti pentru incepatori? Va multumesc anticipat!
Bun? ziua/sear?, vreau s? achizi?ionez urm?torul mini acvariu"MARINA BETTA KIT ZEN 13401 ". Am citit câteva ghiduri despre acvaristic?, dar tot nu am resuit s? m? hot?resc ce pe?tii s? achizi?ionez. Da, da ?tiu c? pân? la achizi?ionarea pe?tilor este mult de munc? dar vreau s? îmi fac o idee de buget ?i de cum va arat?.. Deci ce pe?ti îmi recomanda?i? Pentru început culorile/formele nu m? intereseaz?, m? intereseaz? ni?te pe?ti care ar fi u?or de crescut! Va mul?umesc anticipat!

P.S : Imi plac pestii acestia : Acanthophthalmus kuhli (Anghila) ; Haplochromis moorii ; Labidochromis yellow ; Cichlasoma Citrinellum ; Cichlasoma nigrofasciatum xant. ; Brachydanio frankei ; Sewellia Lineolata ; Paracheirodon Axelrodi ; Steatocranus casuarius ; kryptopterus bicirrhis IN SPECIAL ACESTA)

Forum Index » Profile for ferdy » Messages posted by ferdy
Go to: