[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ele765
Forum Index » Profile for ele765 » Messages posted by ele765
Aveti dreptate cu echinodorus-ul, probabil va creste prea mare... va fi donat la momentul respectiv si achizitionate (probabil?) 1-2 tufe Microsorum prinse de-o cioata/piatra - daca rezista la 28 grade.
Sa nu radeti pls, dar in filtrul actual am pus atat cat omeneste a fost posibil sera siporax mini, dar va dati seama ca a incaput o manuta.. ce ma tine pe loc cu filtrul cascada este faptul ca tb modificat capacul de sticla al acvariului. Fara capac nu pot sa-l las ( am un motan tare curios, ar sta toata ziua cu labutele in apa + as gasi pestii pe podea). Un filtru pe colt? Avand betta, mi-e teama de debitul prea mare chiar daca l-as seta la minim...Ma mai gandesc .... smilie
Va multumesc tuturor pt mesajele de intampinare si pt recomandari Voi tine cont ca la urmatorul reset sa schimb pietrisul cu unul de granulatie mai mica.
Momentan totul pare pe linia de plutire, plantele+pestii+apa sunt ok, pe masura ce se mai stabilizeaza acvariul si (cu siguranta ) vor aparea nedumeriri, revin cu poze + rugaminte de suport.

Tnx,
Ele
Buna tuturor,

Numele meu este Elena, sunt din Brasov si evident, m-a prins si pe mine "microbul" acvaristicii. Vreau sa va multumesc in primul rand tuturor celor care ati postat pe acest forum, va marturisesc ca de la voi am invatat aproape tot ce stiu pana in acest moment despre acest hobby. " Va citesc" de mult, dar abia acum cateva zile mi-am facut cont si va prezint si acvariul cu ocazia asta

- acvariu Aquael Shrimp Set 30 L : 30x30x35 cm
- iluminare: Leddy Smart Day & Night 4.8W (8-9h/zi cu pauza)
- filtru Resun mini - stiu ca e mic, dar momentan pare sa-si faca treaba (????)
- pietris cuartos 2-4 mm (fara substrat fertilizant dar cu bile JBL)
- incalzitor (nu mai stiu producatorul dar de 50w) - setat 28 grade
- plante: echinodorus atlansberg, echinodorus tricolor, cryptocoryne nevelli, nomaphila stricta
- fauna : 3 femele betta + 2 neritine (e posibil pe viitor sa mai adaug maxim 2 femele de betta)
- fertilizare JBL Ferropol
- fara aditie de CO2
- schimb de apa saptamanal 20%
- pietrele au trecut testul cu otetul si vor disparea de indata ce mopanul nu va mai pluti.

image
image
image
image

Bine v-am gasit!

Forum Index » Profile for ele765 » Messages posted by ele765
Go to: