Message |
|
Am primit un acvariu de 300l ?i am gasit un set de co2 de la JBL care este 40-300l. Ajunge? Setul este JBL pro flora co2 basic set un.
|
 |
|
Am un acvariu de 54l advanced led 60, un filtru eheim aqua ball, un termometru eheim 50 w, si am testat apa cu jbl scan 7 in 1. Am No2 de 0.25 si Co2 de este sub 15 si folosesc jbl pro flora basic bio set co2. Ce ar trebuie sa fac. Aici sunt valorile.
|
 |
|
Am un acvariu advanced led 60 cu un filter eheim aqua ball 60 si m-am decis sa schimb apa. Dupa ce schimb apa spla si filtrul. Cu vreo jumatate de ora inainte am fost la Hornbach si mi-au spus ca trebuie sa spal burete storcandu-l in apa de la acvariu. Am facut asta si acum acvariu este super murdar. Ce sa fac?
|
 |
|
Am un acvariu advanced led 60 ?i acum 2 s?pt?mâni am cump?rat mai mul?i pe?ti printre care se aflau 3 femele guppy ?i 1 mascul guppy. Am cump?rat un nou filtru aquaball 60 deoarece primul mini biologie 2 nu mai era bun ?i dup? ce au mers împreun? pentru 3 zile am scos filtrul vechi. Când am achizi?ionat filtrul am cump?rat 10 pe?ti neon. Totul merge bine pân? acum 2 zile când a murit masculul guppy. Urm?toarea zi o femel? guppy, azi înc? o femel? guppy. Mai am numai una. Va rog ziceti-mi ce ar trebui s? fac
|
 |
|