Salutare! Numele meu este Ovidiu si vin de pe vremea când era cool sa conversezi pe yahoo messenger, sa stai pe canale de dc++ si sa ai playlist-uri salvate în Winamp. Stiu suna nostalgic, dar pe vremea aia abia descoperisem forumurile si ele mi au deschis orizonturi catre hobby-uri pe care atunci doar visam ca mi le voi putea permite. Însa urmarind topicuri,jurnale si experientele oamenilor parca traiam si eu experientele alea odata cu ei/voi. (Asta este, ramân un nostalgic al forumurilor!) Dupa ce m-am apucat de pescuit la rapitori, drone, automodele, snowboard si altele, a venit timpul sa abordez acvaristica de apa sarata.

si acum sa trecem la subiect:
Acvariu ~ 78x50x50 (volum efectiv apa ~227l) cu stand si sump (lucrat frumos de @Eugen de la reef Romania)
Echipamente: pompa recirculare jebao 5500l
2 Duze random flow
Piatra uscata aprox 18kg + 2 bucati de piatra cu coralina pe ea foarte mici tinute într un borcan din Marea rosie (don't ask)
Scape am vrut sa l fac cu mana mea , contine 2 tije de fibra de sticla pentru rigidizare
Nisip dupla marin reef Ground 1-2mm
Sare pure ocean de la prodi bio
Acvariu startat pe 24.03.2023
Incerc sa mi amintesc cum se ata?eaz? imagini pe forum :d
Am incercat mai multe variante de scaping.
(lampile sunt de apa dulce , doar provizoriu- am dat albastru la max , rosu 10% alb 10% verde 0%)