[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: nightman
Forum Index » Profile for nightman » Messages posted by nightman
... hehe, asta crezi tu ... influenta e mult mai mare decat poti sa iti inchipui acum ...

e normal sa aiba influenta cele de mai sus nu te cantrazic, dar toata problema la mine era mancarea in exces, acum culorile si-au revenit la normal.....
3) - mancare mai putina

Aici era toata smecheria, nu aveau influenta cele spuse mai sus.........Adevaru era ca ii indopam cu mancare in prostie de multe ori ramanea, mai ales tubii, shi le mai dadeam shi peste aia ramasa....asta e de unde sa stii ca nu trebuie mancare cu nemiluita, vroiam sa-i vad mari. De cateva zile le-am dat o data pe zi shi sa vezi ce frumos s-au colorat.....asha mai zic shi io ..... :-)
deci pana la urma ce ramane de facut cel mai bine ca pestii sa fie in "toane" bune si sa fie fericiti ???
comportamentul lor de acum e urmatorul : daca te vad vin sa-le dai sa manance dupa care se retrag si nu te mai baga in seama,stau mai mult ascunsi.........nu stiu....cam speriati
Acvariu are volumul de 70 maxim 80 litri, dimensiuni 70L,40l,45h,decorat cu pietrisi (de culoare portocalui),plante numai Elodeea,melci, scoici, pe spate e pus colant pt acvarii,amplasarea este in coltul camerei aproape de geam....cam atat despre acvariu.Filtru de apa este unul Shark 100l/h,iar schimbul de apa il fac in cantitate de 20% pe saptamana sau le-o mai improspatez in intervalul asta cu un 5-10%.Pestii au vreo 12 cm si ii am de 2 luni, au fost luati de mici.Ca hrana le dau tubii si inima de vita,din cand in cand si hrana uscata.Dar porblema este cum v-am spus ceva mai devreme ca in aceleashi conditii,aceeasi hrana,etc ii mai are cineva dar la el stau tot timpul colorati........
Cer mare ajutor.....am 2 astronotus ocellatus (clasic oscar) si nu stiu din care cauza nu stau tot timpul colorati.Am un prieten care ii are cumparati in aceeasi zi cu mine,are acelasi acvariu la dimensiuni ca al meu,aceleasi plante,filtre de apa,deci e aproape identic......astronotusii lui stau mereu colorati .Ai mei saracii se coloreaza doar cand mananca si noaptea,nu stiu ce le pot face....cer ajutor

Forum Index » Profile for nightman » Messages posted by nightman
Go to: