[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: haihui
Forum Index » Profile for haihui » Messages posted by haihui
intr-adevar, poate ca bolul este mic dar a fost cel mai mare pe care l-am gasit in constanta. apoi, dupa cum a sesizat koala, stiti cum este cu fetitele, povestile si televizorul: bolul cu castelul aferent si cu pestisorul de aur... o sa incerc sa dau gupiile inapoi dar o sa fie cam greu pentru ca le-a primit cadou si ma tem sa nu se simta jignita persoana in cauza. noi am vrut sa ii luam numai un caras.
cert este ca a inceput sa imi placa sa am grija de ei. este linistitor. asa ca, dupa ce o sa imi induplec sotia (cei casatoriti stiu despre ce vorbesc) o sa iau un acvariu adevarat. o sa mai apelez la voi, cand o sa am nevoie pentru ca vad ca merita
m-ati linistit. pot sa ii spun ca pestisorul i se transforma. sper ca nu o sa astepte sa i se transforme intr-un print :-)
Salut
Sunt un alt incepator a carui problema poate fi stupida sau nu. De asta si apelez la voi, sa ma lamuriti cat de ridicola este problema mea :-)
Despre ce e vorba? I-am luat fetitei mele acum trei saptamani un acvariu, nimic pretentios, un bol de 20 l, cu tot ce ii trebuie: filtru, incalzitor, termometru. Pestisori: patru, un caras auriu si trei gupii. Cat sa se roteasca prin bol si sa-mi incante copilul. Problema este ca, de vreo trei zile, carasul a inceput sa isi schimbe culoarea :o in sensul ca inotatoarele au inceput sa se coloreze in negru si acum chiar si corpul!
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca este o chestie normala sau este cine stie ce boala si daca este vreo boala, daca exista vreun remediu. Nu de alta dar daca ii moare "portocala", fiica-mea o sa fie distrusa!
Oricum, caraselul nu da nici un semn ca ar fi bolnav: mananca la fel de bine ca inainte (e chiar lacom), este vioi, jucaus...
Multumesc mult oricui este dipus sa ma lamureasca sau sa imi dea un sfat.

Forum Index » Profile for haihui » Messages posted by haihui
Go to: