[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Marcy
Forum Index » Profile for Marcy » Messages posted by Marcy
paradoxx wrote:stai stai stai ca se poate ^^ daca mai ai pesti, merita incercat a salva cu Sera med Nematol sau varianta ieftina Metronidazol sau Flagyl(ce contine metronydazol)

Am fost la maxi pet , am pus nedol ?i albastru de metil, blegul acum e mai vioi , e la suprafa?? mai alert .. sper ca o sa ajute

Metro nu l g?sesc în farmacii , am tot cautat
Asta am în?eles , doar ca voiam sa ?tiu ce pot face , ast?zi am cur??at acvariul ?i ce era tras acolo era din ce am mai t?iat, în rest îl curat când se agata ceva de el , voiam sa ?tiu ce varianta am în afara de medicamentul ala pt oameni , pe care nu l g?sesc I farmacii
.
Salut , am tot avut câ?iva pesti care arata ca acesta .. si tot mor , ceva sfaturi ? Am tot citit despre un medicament uman , dar nu se mai g?se?te în farmaciile noastre , acum am luat ceva de la jbl .. cic? ar fi paraziti intestinali, ca si dieta dau fulgi si a doua zile un cub de viermi ro?ii,..

Detalii despre acvariu 120l , filtru extern .. plante destule , aveam 25 guppy.. au r?mas cam 13 .. azi am schimbat apa ?i am ad?ugat solu?ia de la jbl nedol
Salutare , de unde ai cump?rat trunchiul de bonsai?
Salut , nu este pamant de flori , m am exprimat eu gresit, este pamant de la jbl iar r?d?cinile gazonului erau maricele au întrat destul de adanc in pietris
Va salut revin cu o rugaminte, carasul pana la urma a devastat ce pusesem in acvariu asa ca am scapat de el ,

Am refacut acvariu cu pamânt pentru plante si pietris, ca sa pun acel gazon sa poata creste mai bine plus înca catve plante , doar ca atunci când am pus apa s a înnegrit total toata apa , am refacut tot acvariul cu pietris mai mult si am repus smocurile de gazon doar ca nu stiu daca sa mai pun apa pana sus sau doar sa l las îmbibat cu apa si sa las iarba sa creasca sa stabilizeze solul apoi sa umplu si sa vin cu plante inalte , am tot citit si am tot vazut diverse variante in care îl lasa doar cu apa scqzuta.. acum voi ce spuneti Momentan am apa mica si adaug co2 lichid .
Ms anticipat
otvos-bruno wrote:Au mai crescut si plantele

Salutare l am si eu o întrebare pentru tine , cum ai p??it tu cu acvariul tau , faza aceea cu apa neagra, tu cum ai procedat sa scapi de ea ? Ai replantat tot acvariul ? Ca asta am f?cut ?i eu dar acum îmi e frica sa mai umplu cu apa pana sus ca sa nu patesc iar la fel , am pus Eleocharis pusilla si ma gândesc sa las apa la nivelul solului pana creste .. ce zici ?
Bine , o sa ma apuc sa scot tot din el , scap de nisipul rosu ?i am sa dau Carasul, mai iau o punga de nisip sa ii fac efectul acela de adânc, putin i fata mai mult pe spate ?i reiau de la zero , am tot citit ce mi a l?sat b?iatul de mai sus .. compatibilitatea pe?tilor lumina .. etc

Ms pt timpul acordat !
Faye wrote:Inca valabil:
8 scalari maturi
1 mascul ancistrus negru masiv (mandru tatic)
1 femela ancistrus albino voalata
Cateva zeci de ancistrusi puiuti si juvenili clasici si voalati.
Predy_seby wrote:Salut. Sunt si eu interesat de 2 perechi de ancistrusi voalati. Mai e de actualitate?

Cei voalati sunt juvenili si pui. Nu se diferentiaza sexul la varsta asta. Nu pot sa garantez ca sunt pereche.

Salut sunt eu interesat de scalari si de cativa ancistrusi , ms , astept un mesaj
Lucian wrote:Te rog sa nu mai utilizezi diacritice, softul forumului nu le suporta si apar cocomarle

Sigur , am vazut si eu asta, deci din ce am citit acolo , ar trebui sa scot nisipul rosu , nu ? ?i acel strat de iarba de care incerc eu sa aflu ce este cu el, este acesta cumva " Dennerle Eleocharis pusilla ?
Lucian wrote:Bine ai venit in grupul nostru!
Daca te-ai aventurat la acvaristica citeste si cateva articole scrise special pentru incepatori si eviti astfel neplaceri ulterioare. Articole

Salut , d?uneaz? ? Este pl?cerea prietenei mele , ea l a dorit , am zis sa fie de decor pt ca momentan e mult sa dau 100 lei pe lemnele acelea de decor dar în timp.. mai vad
Lucian wrote:Bine ai venit in grupul nostru!
Daca te-ai aventurat la acvaristica citeste si cateva articole scrise special pentru incepatori si eviti astfel neplaceri ulterioare. Articole

Mul?umesc mult , ma voi uita !
Va salut , recent am luat un acvariu de 50 cm lungime , imi doream de mult sa am unul si am zis sa fac pasul asta , momentan am luat un incalzitor , o pompa de aer si acel filtru care colecteaz? mizeria din el( atat imi permit momentan) , ca si peste am doar un Cara? mic negru donat de un vecin ( sa nu fie gol )

Ce îmi doresc de la voi , as vrea va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi in leg?tur? cu urmatoarele .

Am vazut multe acvarii cu un fel de gazon sau strat verde sa zic , si eventual plante care sa l infrumuseteze doar ca nu stiu ce si cum , care e numele lor ?i cum ar trebui plantat .
Duminica am fost prin hornbach si am intrat si la departamentul de pesti si am luat eu niste plante , sincer m am grabit pt ca am luat din impuls , fara sa ?tiu cum se între?in sau cum cresc, acum a dat de acest forum si sper sa înv?? de la voi .

Va mul?umesc!

Forum Index » Profile for Marcy » Messages posted by Marcy
Go to: