[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fipilica
Forum Index » Profile for fipilica » Messages posted by fipilica
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by fipilica
Cauta pe forum tratamentul pentru gris, dar problema de fond o reprezinta supra popularea ce duce la slabirea sistemului imunitar al pestilor.
Pe scurt... pana nu faci ordine in acvariu, pastrezi un numar adecvat de pesti si o apa curata bolile or sa apara in continuare.
CristiTudo wrote:Mai mult de atat n-am putut sa fac
Am stat jumatate de ora sa prind cat mai clar. Sunt defapt doi care ar trebui sa fie masculi. Sunt mai mici ca celalalt si sunt foarte colorati

Te cred ca n-ai putut sa faci dar poza cu cel portocaliu e inutila
Cel galben pare din poza asta un mascul... ideea e:
-masculul are inotatoare anala in forma de bat
-femela are inotatoare anala in forma de evantai ca sa zic asa.
dupa culori si forma cel portocaliu este un mascul, din pacate frunza ii acopera exact inotatoarea anala.
cel galben cred ca e o femela dupa inotatoarea anala, desi e cam colorat.
Intr-un acvariu de ~40 litri convietuiesc 3 betta, 1 mascul si 2 femele adolescente. Cateva zile i-am hranit cu betta gold, dupa instructiuni, adica 3 granule per masa per peste x 2 ori pe zi.
Acum ma confrunt cu o problema: femele sar la degetele mele cand le dau sa manance iar masculul incepe sa le bata pentru ca la el nu mai ajunge nimic.
Avand in vedere recomandarile firmei si faptul ca betta este un peste mai deosebit stau in dubiu daca sa le cresc numarul de granule zilnice.
Cei care ati crescut si inmultit betta cum procedati cu cantitatea de mancare ?
In prezent sunt posesorul, pentru prima oara, a trei betta, 1mascul si 2 femele adolescente, care se hranesc cu betta gold si micro waffers de la hikari.
Din ce am citit sunt mari amatori de "live food" asa ca ii rog pe cei care au crescut sau inca mai cresc betta sa imi recomande ceva ce vor manca cu placere. In acelasi timp nu vreau sa le afecteze sanatatea, aici ma refer la tubii, ideal ar fi ceva produse ce se gasesc de cumparat din romania sau aiurea.
Multumesc!
Majoritatea celor de aici au mers pe mana produselor dedicate de firma si subiectul e destul de delicat date fiind riscurile ;)
Un raspuns care sa iti asigure linistea sufleteasca o sa il capeti daca mergi cu "impricinatele" la centre de umplere a CO2 si le explici intreaga tarasenie sau dai sfoara in tara dupa un strungar si ii ceri sfatul.

Multa bafta
angell wrote:Tata, dragul de el, astazi a vrut sa imi faca o surpriza si mi-a lasat in brate o punga cu o planta de acvariu. Auzind ce mi-a adus, m-am bucurat. Bucuria insa a fost de scurta durata fiindca, desfacand punga, am constatat ca planta luata de tata este din... plastic. Vazandu-mi bosumflarea, mi-a explicat ca i-a recomandat-o calduros vanzatorul pe motiv ca s-ar intretine mai usor cand se va face curatenia acvariului.
Intrebare: s-o folosesc sau sa o "plantez" in cosul de gunoi?

Daca ar fi dupa noi am planta-o direct la cos
Acum depinde de tatal tau, daca este sensibil, foloseste-o si mai adauga tu cat mai multe naturale. Cred ca in maxim 2 saptamani o arunca el singur
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index