| Message |
|
|
|
Coralia nano este modelul 900 . Merge foarte bine si jvp ul . O poti flosi pe oricare dintre ele.
|
 |
|
|
|
Update
1. Pompa Sicce sincra silent 1.0 noua. Poate fi folosita si inafara acvariului - 150 lei
2. Pompa valuri Hydor coralia nano - 90lei
3. Pompa valuri jvp 2000 l/h doua 25lei
4. Salimetru Grotech cu cilindru luat de la Coralis cu 130 lei. Pret 80 lei
5. Reactor media Two little fishies. Poate fi folosit pentru carbune , amtifosfat sau biopallets. Poate fi folosit si hang on. Pret 200 lei.
6. Jbl floaty blade XL - REZERVAT.
|
 |
|
|
|
Ca sa grabesti putin inceputul dragostei clown - anemona poti proceda cam asa. Pui anemona si clown ul intru o cutiuta ceva de plastic mai mic astfel incat sa i limitezi spatiul de manevra clown ului. Unii au folosit si un pet taiat pt asta iar altii capcana aia pentru prins pestii.
Poti folosi si o fatatoare din aia de gupy dar cu capacul pus desigur.
|
 |
|
|
|
Anemona s a dat.
|
 |
|
|
|
Pe langa faptul ca in mare parte lampile diy arata ca dracu o sa vrei maine poimaine si un controller la aceasta lampa. Cand o sa faci socoteala o sa constati ca in cel mai bun caz iesi putin sub pretul unel lampi de firma daca nu mai mult.
Ca tine am vrut si eu sa fac dar cand am facut calculele m am razgandit. Am luat Maxpect Razor nano. Sunt perfect multumit de ea si o folosesc la jumatate din capacitate la un acvariu cu display ul cub de 45 cm .
Daca nu ai cumparat prea multe pana acum si nu ai cheltuit multi bani inca eu zic sa te mai gandesti. Si inca ceva foarte important . Cand o sa vrei sa o dai la un moment dat ori nu o ia nimeni ori ti se ofera doi lei pe ea.
|
 |
|
|
|
Incearca ceva mancare congelata cu usturoi sau paseaza tu putin in congelata pe care o ai . Multi au avut rezultate asa . Nu stiu daca va functiona si la pestisorul tau dar merita incercat.
|
 |
|
|
|
O pompa Koralia a plecat iar un JVP rezervat.
|
 |
|
|
|
Pentru @MELCU. Hidratata are in jur de 8-10 cm . Lasa mi o adresa de mail si iti trimit poza.
Pentru @NIRO. Cu doua pompe din astea stai linistit daca le pozitionezi corect.
|
 |
|
|
|
Se vand urmatoarele :
1. Green bubble anemona - 150 lei
2. Pompa Sicce sincra silent 1.0 noua. Poate fi folosita si inafara acvariului - 150 lei
3. Pompe valuri Hydor coralia nano 2 bucati 100 lei bucata sau 180 lei amandoua.
4. Pompe valuri jvp 2000 l/h doua bucati la 25lei bucata
5. Salimetru Grotech cu cilindru luat de la Coralis cu 130 lei. Pret 80 lei
6. Reactor media Two little fishies. Poate fi folosit pentru carbune , amtifosfat sau biopallets. Poate fi folosit si hang on. Pret 200 lei.
7. Jbl floaty blade XL pentru curatarea geamurilor acvariilor . Pret 250 lei.
Anuntul este valabil numai pt Bucuresti. Pentru amanunte ma puteti contacta pe privat. Unele din preturi sunt usor negociabile.
|
 |
|
|
|
PHOS EX ULTRA vine cu ciorapel in cutie deci nu trebuie reactor. Eu am folosit in ciorapelul lui si a fost super ok.
|
 |
|
|
|
Salut. Am o bucata de burete de 50 pe 50 cm din care lipseste o bucata din colt de aprox 10 pe 10 cm . Grosimea insa este de numai 3 cm. Buretele este nou .
Daca te intereseaza da un semn.
|
 |
|
|
|
Salut. Mare am deja . Am primit un Sicce de aprox 1000l pe h dar e puternic pt ce imi trebuie mie.
Multumesc pt oferta.
|
 |
|
|
|
Update
Pentru schimb raman valabile numai urmatoarele
Zoanthus
Pompa apa Eheim compact 600
Goniopora
|
 |
|
|
|
Vand pompa recirculare Sicce Syncra Silent 1.0 noua adusa astazi din italia umde a costat 40 euro in magazin. Pretul meu este 160 lei. Valabil numai pt bucuresti. Contact pm.
|
 |
|
|
|
A mai ramas cea din ultima poza.
|
 |
|
|
|
Update
Vand sau schimb doua bubble anemone green size M zic eu. Pentru vanzare pretul este 160 lei bucata sau 300 lei pentru cine le ia pe amandoua.
Pentru schimb sunt interesat de All in one biopallets sau Np biopallets , ceva corali moi albastri sau rosii , seachem purigen.Pentru corali sunt deschis si la alte propuneri .
Valabil numai pt Bucuresti.
|
 |
|
|
|
Din cate am inteles a vorbit pt un Sicce . Nu stiu daca este 0.5 sau 1,0
|
 |
|
|
|
Azi am sunat o pe soacramea care este in Italia si am trimis o la un pet shop din apropiere sa imi cumpere un SICCE. Pana la urma am vorbit cu vanzatoarea la telefon si nu aveau nici SICCE nici Tunze.
A ramas sa caute o pritena de a ei pe net . Daca nu o fi sa fie cumpar Tunze de aici de la noi. Partea buna daca imi ia de acolo este ca nu dau nici un ban ca de ,,,
|
 |
|
|
|
Unde erai cand cautam eu lampa ?
|
 |
|
|
|
Azi am cumparat un retur de jbl asa ca se poate inchide. Mulutmesc. Pentru cei interesati pe viitor diametrul exterior este de 17.5 mm.
|
 |
|
|