Buna! Poate ma recunoasteti sunt fata care nu stia ce pietris sa puna ei bine am rezolvat si am populat acvariul am 21 de pestisori (cam multi) dar nu ai mei au murit ci ai varului meu. Mama lui, matusa mea, a fost cea care a vrut acvariu dar nu a fost atenta si a platit. Prima data in acvariu a adus 3 neoni (putini), 4 guppy (3 masculi si 1 femela, masculi s-au batut si 2 au murit), 3 tetra color, 2 sanitari ventuza ( 1 a murit la o saptamana), 2 femele molly, 2 femele xipho. I-am spus ca are prea putini neoni si ca ar trebui sa mai cumpere 2 si sa isi cumpere sanitari de pietris vineri s-a dus a cumparat 3 sanitari pietris, 2 neoni, 1 f molly, 1 f xipho, 1 tetra. Duminica au fost in doliu pt ca sanitari de pietris au murit, 2 neoni au murit, tetra a murit si femela guppy care era in maternitate. Acum pesti ei se comporta ciudat, neoni stau separati si ceilalti nu isi gasesc locul stau ca pe ace. Va spun ca ii hraneste de 2 ori pe zi desi I s-a spus sa nu faca asta, are 2 filtre care nu prea fac fata, un castel mic, 2 plante artificiale cam mici, incalzitor (25 grade acvariu), termometru si pietrisul e cam colorat si cam mult dupa parerea mea.
Acum sa revenim la acvariul meu. Am 21 pesti in el, 17 cumparati de mine si 4 primiti cadou. Cei 17 sunt un mascul si o femela guppy, 5 neoni, 5 zebre, 3 sanitari pietris, un sanitar ventuza, un mascul si o femela molly, un mascul si o femela xipho asta am cumparat acum problema a aparut cand cei 4 pesti primiti cadou au intrat pe usa casei, i-am recunoscut pe 3 al patrulea crezand ca e sanitar, am primit 1 zebra, 1 tetra, 1 mascul guppy si a doua zi m-am uitat mai bine la "sanitar" si am cautat pe google afland ca este un peste-pisica care avea sa creasca 15-20 cm si nu este compatibil cu niciun peste la mine in acvariu are cca 4 cm o sa-l dau când se face mai mare dar acum e atractia principala l-am numit Mustacioara. La inceput ma speriat pt ca nu se misca dar noaptea eu ?i mama am stat la panda si am vazut ca era unul dintre cei mai activi pesti oprindule lumina ceilalti pesti o iau in toate partile mai ales neoni ?i vb de ei sunt f increzatori ai mei stau numai în mijlocul acvariului le bat in geam si ei nimic apoi tetra nu am vrut sa imi iau tetra dar mi se rupe sufletul când il vad singur cand le dau de mancare se sperie si se ascunde asa ca am decis sa ii mai iau 2 prieteni, acum guppy normal ca s-au batut cel luat de mine a castigat iar cel primit are o cicatrice si sta ascuns imi pare rau de el asa ca mam decis sa mai iau cateva femele.
Imi cer scuze pentru mesajul kilometric.
|